Homepage  / Știri / Televiziune

„Burlacul” 2021 ajunge la final. Cine sunt concurentele care luptă pentru inima lui Andi Constantin

„Burlacul” 2021 ajunge la final. Cine sunt concurentele care luptă pentru inima lui Andi Constantin

de Redactia Tvmania

Antena 1 a programat finala „Burlacul” 2021 joi, pe 1 iulie. În ultima ediție din acest sezon, Andi Constantin va lua o decizie importantă pentru viitorul său, scrie libertatea.ro. Cele trei finaliste alese de Burlacul sezonul 6 au fost alese în ediția de săptămâna trecută. 

Joia trecută, după o ceremonie emoționantă, Simona, Ana și Mellisa au fost concurentele alese să meargă în finala „Burlacul” sezonul  6.

Simona Bălăceanu, prima finalistă „Burlacul”

În episodul 14 din sezonul 6 al emisiunii Burlacul, Simona Bălăceanu și-a pus sufletul pe tavă și a decis să se deschidă, spunându-și povestea de viață. În ediția cu numărul 14 din sezonul 6 „Burlacul”, concurenta a folosit o scrisoare pentru a se autocaracteriza. Ea a vrut astfel să îl ajute pe Andi să afle mai multe despre trecutul ei.

“O să am mult de lucrat cu mine”, a mai povestit ea.


Cea mai grea mărturisire a fost că la vârsta de 11 ani a fost nevoită să se maturizeze rapid. Atunci, părinții ei au plecat din țară.

Ana Bene l-a cucerit pe Andi Constantin

Mărturisirile Anei Bene l-au făcut pe Andi Constantin să vadă în ea o femeie extraordinară, dar și o prezență maternă. 

Ana Bene (35) are o poveste de viață impresionantă.

Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele au luptat pentru a-i atrage atenția Burlacului și pentru a obține trandafirul roșu, simbolul emisiunii, prin care Burlacul își exprimă intențiile pe care le are:

„Pentru mine, trandafirul nu înseamnă doar o floare, ci o intenție, un sentiment”, a spus Andi Constantin.

În timpul unei întâlniri, Andi și Ana au avut parte de momente unice:

„Sunt din Cluj, împlinesc 35 de ani, acum în august. Am propria mea afacere, lucrez la un salon de înfrumusețare. Mă împlinește această meserie! E locul unde am învâțat să am răbdare, unde am învățat să lucrez cu oamenii, unde pur și simplu trăiesc în armonie cu mine”, povestește Ana Bene.

Întrebată de Andi ce a schimbat la viață de a ajuns să fie împlinită, Ana a început să își spună povestea vieții. Tânăra a fost greu încercată de soartă și a trecut prin cel mai mare obstacol: cancerul.

Melissa Azak, finalistă Burlacul sezonul 6

Melissa Azak, cea de-a treia finalistă „Burlacul” din sezonul 6, a avut un parcurs impresionat în competiția pentru inima lui Andi. Ea a văzut echipa de filmare pe străzile Istanbulului și, fără teamă, i-a abordat pentru a afla despre ce este vorba. Cel care i-a atras atenția este chiar Burlacul Andi Constantin, pentru care și-a dorit să se înscrie în show.


Dorința i-a fost îndeplinită și, în episodul difuzat pe 22 aprilie 2021, l-a cunoscut pe tânăr la Cocktail-ul Party care are loc înainte de fiecare Ceremonie a Trandafirului.

„M-am născut în Franța, dar sunt pe jumătate turcoaică. Am crescut în Franța și am făcut cursuri de design vestimentar. Am 28 de ani și stau singură aici. Familia mea e în Franța. Mă descurc foarte bine, stau singură de la 18 ani. Îmi place să fac sport, să mă întâlnesc cu prietenii și cu rudele, să petrec timp cu prietenii, să muncesc.”, a spus tânăra despre ea.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton