Homepage  / Televiziune

„Burlacul” devine eroul serii pentru una din concurente

"Burlacul" devine eroul serii pentru una din concurente

de Redactia Tvmania

Diseară, veţi avea ocazia să călătoriţi cu cel mai luxos şi mare vas de croazieră ce aparţine companiei MSC, Preziosa, alături de “Burlacul”.

Bogdan Vlădău, cu ajutorul prietenului său, Cătălin Botezatu, le-a pregătit, și de această dată, concurentelor, o mulţime de surprize, care mai de care mai specială. Plimbări romantice prin Roma, la Fontana di Trevi, momente speciale la spa şi clipe de pasiune în jacuzzi, toate acestea vor condimenta ediţia de astăzi, 18 iulie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Atmosfera se ȋncinge și mai tare ȋntre Bogdan Vlădău şi una dintre concurente, Alexandra. Ȋn timp ce ȋmpărțeau, ȋn jacuzzi, momente de tandrețe, ȋntr-un cadru romantic, părul fetei a luat foc din cauza unei lumânări. Din fericire, burlacul a fost atent şi a salvat-o.

Lupta dintre concurente devine tot mai acerbă, ele recurgând la diferite tipuri de strategii pentru a elimina din concurență. Astfel, ȋn această ediție, una dintre pretendentele la inelul cu diamante şi la titlul de “doamna Vlădău” va fi nevoită să părăsească concursul și asta pentru că actele i-au fost “rătăcite”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton