Homepage  / Știri / Televiziune

„Burlacul”. Ce fată a fost eliminată de Andi Constantin în ediția din 20 mai

„Burlacul”. Ce fată a fost eliminată de Andi Constantin în ediția din 20 mai

de Redactia Tvmania

Ediția din 20 mai a emisiunii „Burlacul” s-a încheiat cu o eliminare. Andi Constantin avansează în etapele sale de cunoaștere a concurentelor și dorește să restrângă cercul de femei din preajma lui.

Decizia lui Andi Constantin a fost luată după ce concurentele din emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 au citit scrisorile în care își exprimau sentimentele față de el. După ce a aflat ce au concurentele în suflet, Burlacul și-a citit propria scrisoare, dedicată viitoarei lui iubite, despre care este sigur că se află printre tinerele ce se aflau în fața sa.

Ce fată a fost eliminată de la „Burlacul” 

Câteva fete au fost norocoase și au reușit să-l convingă pe Andi Constantin cu scrisorile lor. Însă una dintre ele nu a fost atât de norocoasă și nu a primit celebrul trandafir de la „Burlacul” Andi.

„În seara aceasta, aleg să dau drumul unei persoane pe care o simt caldă, bună, sinceră și care va aduce multă bucurie sufletului care probabil că acum o caută. Mi-ai făcut o impresie foarte bună. Ești o fată foarte caldă, deschisă. Mă bucur că te-am cunoscut. Cu siguranță vei găsi pe cineva demn să te aibă. Mersi mult.”, i-a zis Burlacul după ce a anunțat că Teodora nu va primi trandafirul.

În urma deciziei sale, Andi Constantin a dorit să își argumenteze alegerea:

„Îi dau drumul Teodorei pentru a nu apuca să se atașeze și să-și facă iluzii pentru că tot ce va simți va fi unilateral, doar din partea ei. Nu cred că mai am disponibilitate să cunosc pe cineva, să investesc sentimente sau să am atenția îndreptată către cineva. Fetele au reușit să ajungă la mine, cred că e normal să am sentimente mai puternice pentru ele.”, a mai spus Andi Constantin la testimonial.

Cine este Teodora, concurenta eliminată de la „Burlacul” 

Teodora, concurenta eliminată de la „Burlacul”, are 26 de ani și este de profesie optometrist. Vizibil dezamăgită de hotărârea Burlacului Andi Constantin, Teodora i-a spus bărbatului că multe dintre fetele din competiție nu au venit pentru el. El i-a replicat că știe acest lucru și că , ușor ușor, le va identifica

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton