Homepage  / Articole

Burlacul îşi alege azi jumătatea

Burlacul îşi alege azi jumătatea

de Redactia Tvmania

Reality-show-ul “Burlacul” a ajuns la sfârşitul celui de-al doilea sezon. Sfătuit de mentorul său, Cătălin Botezatu, tânărul de 27 de ani, Edward Popescu Strohlen, va încerca să ia cea mai bună decizie în alegerea câştigătoarei.

Cele două frumoase pretendente care au mai rămas în lupta pentru cucerirea inimii prinţului de Monte Carlo sunt Anca din Bârlad şi Cezara din Republica Moldova. Cum tensiunea a atins cote maxime, Edward decide să le destindă puţin pe cele două domnişoare.

Prima oară, Edward o invită pe Anca la o plimbare cu elicopterul, de-a lungul Coastei de Azur.

Deşi este stewardesă de meserie, tânăra şi-a dorit dintotdeauna să aibă posibilitatea  de a zbura mai aproape de sol, pentru a se putea bucura de privelişti de-a dreptul încântătoare. Şi iată că dorinţa i s-a îndeplinit. Iar surprizele nu se opresc aici. În elicopter, Edward îi oferă acesteia o maimuţică roz.

După ce Anca este plimbată cu elicopterul, vine şi rândul Cezarei să aibă parte de o întâlnire de vis.

Frumoasa blondă primeşte un mesaj că este aşteptată în faţa hotelului. Ea nu stă prea mult pe gânduri şi, îmbrăcată într-o vaporoasă rochie albă, coboară şi descoperă un Ferrari roşu numai pentru ea. Deşi ea nu ştie nimic din ce i-a pregătit Edward, şoferul are indicaţii precise şi ştie exact unde trebuie să o ducă pe senzuala pretendentă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton