Homepage  / Articole

Burlacul se ține de surprize în bazarul egiptean

Burlacul se ține de surprize în bazarul egiptean

de Redactia Tvmania

Marea finalã „Burlacul” se apropie cu paşi repezi, iar concurentele profitã de timpul petrecut în compania lui Sergiu. La invitaţia lui Cãtãlin Botezatu, fetele şi Burlacul se pregãtesc pentru o plimbare prin excentricul bazar Sharm El Sheikh. Surpriza însã, vine din partea Burlacului, care îşi va alege în aceastã searã prima finalistã.

Special pentru a mai destinde puţin atmosfera, Cãtãlin a decis sã îi invite la o plimbare în fermecãtorul bazar egiptean Sharm El Sheikh. Terase pline, muzicã bunã şi multã agitatie, toate vin sã descrie perfect minunata lume arabã şi antichitãţile ei, care le-a cucerit de-a dreptul pe frumoasele pretendente ale şarmantului Burlac.

În timp ce se delecteazã la un pahar de vin, Sergiu roteşte în aer o floare. Încordarea creşte din ce în ce mai tare, mai ales cã Sergiu le fixeazã pe fete cu privirea pe rând.

Cine este norocoasa care va scãpa de emoţiile unei noi ceremonii de eliminare şi care îşi va adjudeca încã o bãtãlie în lupta pentru cucerirea inimii Burlacului, rãmâne de vãzut joi seara, de la 20:20, în cadrul semifinalei „Burlacul”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton