Homepage  / Articole

FOTO: Burlacul își duce pretendentele sus, în aer

FOTO: Burlacul își duce pretendentele sus, în aer

de Redactia Tvmania

Burlacul Vladimir, mare amator al sporturilor extreme, vrea cu orice chip sã le testeze adrenalina frumoaselor sale pretendente, aşa cã le-a invitat la o excursie cu motodeltaplanul pe aerodromul din Comana.

Dis de dimineaţã, Cãtãlin le întâmpinã zâmbitor pe concurente pe aerodromul din Comana, pentru a le prezenta cea mai nouã iniţiativã a lui Vladimir. Mare amator al sporturilor extreme, Burlacul le-a pregãtit o plimbare cu motodeltaplanul.

„Fetelor, dupã cum vã spuneam în prezentarea lui Vladimir, el este un tip foarte rebel – iar eu nu fac complimente gratuite. Dacã vã întrebaţi cumva pe unde se aflã el în timpul liber, tocmai aţi aflat rãspunsul”, le-a mãrturisit Bote fetelor.

Motodeltaplanul este în aceeaşi mãsurã un generator de adrenalinã şi de plãcere, însã doar pentru cei pasionaţi. Pãmântul se îndepãrteazã ameninţãtor de repede, iar cerul devine parcã palpabil şi asta doar pentru câteva fracţiuni de secundã.

„Simţi o teamã de înãlţime, combinatã cu o teamã de vitezã  şi o teamã de prãbuşire – un sentiment cu adevãrat unic!”, a spus Vladimir.

Ce planuri de viitor are Burlacul?

Tot in ediția de diseară, Vladimir o invitã pe Andra la o întâlnire privatã la Cafeneaua motocicliştilor.

„Mulţi ar spune cã e puţin ciudatã, dar mie mi se pare o fatã deosebitã. Dacã ar fi altfel, nu cred cã ar merita prea multã atenţie!” a declarat Vladimir, în aşteptarea tinerei.

Concurenta a profitat de ocazie pentru a afla cât de mult îşi doreşte Burlacul sã  întemeieze o familie şi care sunt planurile lui de viitor.

Ce i-a rãspuns Vladimir, telespectatorii Antena 1 vor putea urmãri joi, 29 martie, de la 20:20, într-un nou episod Burlacul.

[imagebrowser id=640]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton