Homepage  / Vedete româneşti

Bursucu a slăbit 13 kilograme. La ce intervenție specială a apelat. „Nu mă abțin de la nimic”

Bursucu a slăbit 13 kilograme. La ce intervenție specială a apelat. „Nu mă abțin de la nimic”
6

de Roxana Mirea,

Bursucu sau Adrian Cristea, pe numele său din buletin, a slăbit 13 kilograme și se simte excelent. Prezentatorul de la Kanal D a trecut printr-o intervenție specială pentru a avea condiția fizică pe care și-o dorește.  

Bursucu a slăbit 13 kilograme 

Bursucu a slăbit 13 kilograme și se simte foarte bine în pielea lui, după ce a trecut printr-o intervenție specială. Pe 9 iunie, Bursucu a mers la spital, acolo unde i-a fost montat cu balon gastric. La o lună de la intervenție, prezentatorul anunță că deja rezultatele se văd, a slăbit aproape 13 kilograme.  

Am slăbit 12,5 kg. Nu m-am operat, mi-am pus doar un balon gastric. Nu-mi vine nimic, îmi merge foarte bine. Nu mai mănânc”, a explicat Bursucu, într-un interviu, pentru cancan.ro. 

După intervenția respectivă, prezentatorul de la Kanal D a mers la ziua unui prieten. „Am plecat cu mașina și m-am dus la ziua unui prieten. Nu mă abțin de la nimic. Există un plan nutrițional pe care-l ai, prima săptămână doar lichide, după ușor pasat, a treia săptămână îți pisezi cu furculița, din a patra săptămână ești normal. Doar că mănânci cantități mai mici.” 

Întrebat dacă a aruncat toate hainele din garderobă, având în vedere că a slăbit un număr important de kilograme, Bursucu a spus: „Am trecut deja, de la cât aveam, la un număr mai mic. Și sunt aproape de al doilea număr mai jos. Când o să mă întorc o să fiu mai ceva ca Victor Slav.” 

bursucu-a-slabit-13-kilograme-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Bursucu, mesaj emoționant de ziua fiicei lui 

Acum câteva luni, Bursucu a confirmat faptul că și-a cerut iubita în căsătoriePrezentatorul de la Kanal D și Andreea formează au o relație de 10 ani. Din iubirea lor a venit pe lume o fetiță, Anays. Iubita lui Adrian Cristea mai are o fată dintr-o căsnicie anterioară.  

Recent, Anays a împlinit 5 ani, iar Bursucu i-a transmis un mesaj emoționant, prin intermediul unei postări pe Instagram.  

„La mulți ani, Anays! 5 ani.  

Înainte de toate, vreau să știi că te iubesc. Acum și mereu.  

Vreau să știi că îți voi greși, mult. Că poate te voi direcționa înspre scopuri și vise care poate nu-ți vor aparține. Vreau să mă ierți că te voi răsfăța. Pentru că o voi face. Vreau să mă ierți că nu voi fi un părinte strălucit. Vom avea păreri diferite despre lucruri, iar eu voi fi încăpățânat să am dreptate. Vreau să greșești, deși îți voi spune să n-o faci. Vreau să înveți că iubirea e singurul lucru pentru care merită să lupți până la capăt! Așa că eu voi lupta până la capăt pentru că TE IUBESC!  

Vreau să mai știi că îți doresc tot binele din lume și cât îmi va sta în putință, voi face să fie așa”, a scris prezentatorul TV pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton