Homepage  / Vedete româneşti

Bursucu, detalii despre nuntă. Când ar urma să aibă loc marele eveniment

Bursucu, detalii despre nuntă. Când ar urma să aibă loc marele eveniment
7

de Roxana Mirea,

După 10 ani împreună cu iubita sa, Bursucu și-a luat inima în dinți și a cerut-o pe Andreea de soție. Cei doi au împreună două fete. Recent, prezentatoarul de la Kanal D a vorbit despre nuntă. Iată când s-ar putea să aibă loc marele eveniment.

Bursucu, declarații despre nuntă

Într-un interviu pentru avantaje.ro, Bursucu a confirmat faptul că și-a cerut iubita în căsătorie. Prezentatorul de la Kanal D și Andreea formează au o relație de 10 ani. Din iubirea lor a venit pe lume o fetiță. Iubita lui Adrian Cristea mai are o fată dintr-o căsnicie anterioară. Bursucu a mărturisit că nunta va avea loc, cel mai probabil, anul acesta sau în 2024.

Da, este adevărat, am dat inelul, dar nu știu când va avea loc nunta; poate în 2023, 2024, vom vedea! Mi-aș dori să fie un eveniment așa cum l-am imaginat toată viața; unul frumos la care oamenii să se distreze și să se simtă bine. Să avem alături toți oamenii dragi nouă”, a declarat Bursucu pentru sursa menționată anterior.

Întrebat dacă el și Andreea își mai doresc un copil, Bursucu a răspuns că: „În acest moment, nu; avem doi copii minunați. Dar nu știm ce ne rezervă viața. Ca tată sunt mult prea protector, indulgent, partenerul și complicele copiilor.”

bursucuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Bursucu face naveta București-Constanța

Viața lui Bursucu se împarte între București-Constanța. Prezentatorul TV vine la serviciu în Capitală, însă familia lui locuiește în Constanța. Acesta nu ezită să urce în mașină și să pornească spre iubita lui și copiii lor atunci când dorul îl copleșește.

„După 10 ani nimic nu mai poate fi greu, aproape că mașina merge singură.

M-am obișnuit cu traseul. Când nu pot fi la Constanța există aplicații video, mulțumesc lui Dumnezeu că trăim în era tehnologiei. Așa că vorbim exclusiv pe video call, ne vedem zilnic. În cazul în care mi se face atât de dor, mă urc în mașină și mă duc până la Constanța, le văd și mă întorc dimineață în București”, a dezvăluit Bursucu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton