Homepage  / Televiziune

Bursucu se retrage de la „Teo Show” și începe un nou proiect la Kanal D

Bursucu se retrage de la „Teo Show” și începe un nou proiect la Kanal D

de Ioana Maria,

Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase îţi vor da trezirea, de la ora 8:00, la Kanal D, în cel mai fresh şi energizant matinal, „Dimineaţa cu noi”. Noul program de dimineaţă al Kanal D va începe în curând şi va putea fi urmărit zilnic, de luni pâna vineri.

Bursucu, unul dintre cei mai tonici şi îndrăgiţi oameni de televiziune, îi va avea alături, în fiecare dimineaţă, pe Viviana Sposub, care a strălucit prin prospeţime, discurs articulat şi creativitate la „Bravo, ai stil! Celebrities”, dar şi pe George Tănase, comediant, creator de scheciuri apreciate de milioane de urmăritori și care a fost invitat special în prima ediție iUmor 2022.

“Mă simt privilegiat să am aceasta misiune zilnică, aceea de a-i face pe cei de acasă să înceapă ziua cât mai bine. Cum te trezeşti dimineaţa aşa îti va merge până seara, aşa că vom face în aşa fel încât zilele să le fie telespectatorilor mai frumoase, râsul mai sănătos, iar veştile cât mai utile! Îmi doresc să aflăm împreună cum să ne facem viaţa mai frumoasă, mai relaxată. E un proiect în care cred foarte mult, o nouă etapă în cariera mea şi abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii matinali”, a declarat Bursucu.

Adrian Cristea, răsfăţat de colegi şi de public cu apelativul Bursucu, este un entertainer total şi a dovedit acest lucru de-a lungul anilor, prezentând alături de Teo Trandafir, emisiunea “Teo Show”, dar şi unul dintre cele mai puternice formate internaţionale de televiziune, “Roata Norocului”.

„Sunt fericită să încep un proiect nou alături de o super echipă! Iubesc televiziunea şi iubesc să le transmit oamenilor de acasă energie bună. Am alături cei mai talentaţi, energici, amuzanţi şi frumoşi parteneri, Bursucu şi George! Sunt sigură că le vom aduce telespectatorilor zâmbetul pe buze şi cred că astfel vor deveni dependenţi de noastră. Abia aştept să dăm startul distracţiei!”, a adăugat Viviana Sposub.

Viviana Sposub a fost la un pas de a câstiga trofeul “Bravo, ai stil! Celebrities”, clasându-se pe locul secund în competiţia stilului.

George Tănase

Comediant, actor, creator de conţinut, George Tănase deţine acea uşurinţă de a transforma orice întâmplare în ceva amuzant; calitate care cu siguranţă va fi apreciată şi de milioanele de telespectatori Kanal D.

„Abia aştept să-mi beau cafeaua alături de telespectatori! Să povestim, să glumim, să râdem şi, bineînţeles, să învăţăm lucruri noi. O vorbă din popor spune că ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, iar noi vom încerca să respectăm această mostră de înţelepciune populară”, a declarat George Tănase.

Odată cu lansarea emisiunii „Dimineaţa cu noi”, ce va fi difuzată în direct, de luni până vineri, de la ora 8:00, Bursucu se va retrage din proiectul „Teo Show”, emisiunea care este difuzată zilnic, de luni pâna vineri, de la ora 15:00.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton