Homepage  / Știri / Televiziune

Bursucu’ și Ana-Maria Barnoschi dau în mintea copiilor la „Roata norocului”

Bursucu’ și Ana-Maria Barnoschi dau în mintea copiilor la „Roata norocului”

de Redactia Tvmania

Duminică, de la ora 20.00, în emisiunea „Roata norocului” de la Kanal D va fi distracţie mare. Sânziana Buruiană şi Loredana Chivu învârt „roata” şi fac echipă pentru a ajuta o familie greu încercată de soartă.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3520″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”619″ thumbnail_height=”464″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”1″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”/var/www/tvmania/wp-content/themes/tvmaniaseventeen/nggallery/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Copilul pentru care joacă cele două vedete se numeşte Zane Mihnea Alin, are 8 ani şi locuieşte împreună cu cei patru fraţi şi părinţii într-o singură cameră, în condiţii improprii. Cazul a fost adus în atenţie de „Scoala Sociala Sportivă”, un proiect dezvoltat în România de Asociaţia „FDP – Protagonişti în educaţie” în parteneriat cu „Fundaţia Real Madrid”, iar cei de la „Roata norocului” au vrut să dea o mână de ajutor.

„Ai spune că sunt preocupate doar de siluetă, shopping şi haine, dar Sânziana şi Loredana impresionează cu dorinţa lor de a ajuta. Chiar vor să câştige tot ce se poate pentru ca Mihnea să fie fericit!”, a declarat Bursucu’ despre participarea celor două fete sexy.

În timp ce Sânziana şi Loredana se concentrează pentru a câştiga cât mai multe premii,  Bursucu’ şi Ana-Maria Barnoschi dau în mintea copiilor şi se joacă şotronul, în varianta modernă, ţinându-se de şotii toată ediţia.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: Noul sezon al emisiunii “Roata norocului” începe duminică, la Kanal D

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi au început filmările pentru “Roata Norocului”. Când debutează sezonul 7

Emisiunea „Roata Norocului” revine la Kanal D. Când au loc preselecțiile

Rocadă la Kanal D. „Gala Bravo, ai stil!” și „Se strigă darul”, noi zile de emisie

Ana-Maria Barnoschi o imită pe Iulia Albu, la “Roata norocului”

Bursucu, prezentatorul de la „Roata norocului”, a fost „atacat” în Brașov

Ana-Maria Barnoschi, şef de şantier la “Roata norocului”

Andreea Mantea și Bursucu au o emisiune nouă la Kanal D

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton