Homepage  / Televiziune

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi revin la Kanal D cu „Roata norocului”. Când e premiera

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi revin la Kanal D cu „Roata norocului”. Când e premiera
10

de Ioana Maria,

Așteptarea a luat sfârșit, cel longeviv show concurs din România, „Roata Norocului” revine pe micile ecrane cu noi ediții. Kanal D a anunțat când e premiera noului sezon.

Când începe noul sezon „Roata norocului”. Anunțul făcut de Kanal D

UPDATE, 22 februarie 2023:

„Roata Norocului” revine în atenția telespectatorilor cu noi ediții. Duminică, 5 martie, de la ora 20:00, emisiunea va putea fi urmărită la Kanal D.

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, cei doi îndrăgiți prezentatori ai emisiunii de la Kanal D, vor readuce pe micul ecran distracția și voia bună, în fiecare seară de duminică, de la ora 20:00. „Roata Norocului” vine așadar cu ediții noi, premii uriașe, invitați aleși pe sprânceană, distracție, amuzament, dar și bucuria câștigurilor substanțiale.

În prima ediție, difuzată duminică, 5 martie, provocările puzzle-ului îi vor aduce la Roată pe frații Augustin și Lucian Viziru, invitații vedetă gata să ducă distracția la alt nivel.

Nu ratați, așadar, noi ediții ale emisiunii concurs “Roata Norocului”, din 5 martie, de la ora 20:00, în fiecare duminică, la Kanal D.

Știrea inițială, 7 februarie 2023:

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi aduc „Roata norocului” la TV

“Roata Norocului” revine în atenția milioanelor de telespectatori cu noi ediţii ale emisiunii, în curând, la Kanal D! Bursucu și Ana-Maria Barnoschi vor readuce distracția maximă în casele telespectorilor, cu premii uriașe și provocările în cascadă pe care magica Roată le dezvăluie invitaților emisiunii. Iată cine sunt primele vedete invitate.

“Surprizele se vor ține lanț, așa cum v-am obișnuit de atâta vreme. Primele vedete care se vor afla  în fața dumneavoastră vor fi Lucian și Augustin Viziru. Doi frați fantastici care au misiunea să îmblânzească Roata și să atragă norocul de partea lor. Dar cum se vor descurca până la urmă rămâne de văzut!”, spune Bursucu

Provocările puzzle-ului, emoțiile care însoțesc fiecare întâlnire a concurenților cu Roata, muzica bună, glumele în cascadă, bucuria câștigurilor uriașe sunt ingredientele nelipsite, care îi vor ține în continuare pe telespectatori în fața micilor ecrane.

“Lume, lume! Revenim cu râsul molipsitor și cu relaxarea atât de necesare înainte de începerea unei noi săptămâni! Fiți cu ochii pe Roata Norocului!”, a adăugat Ana-Maria Barnoschi.

Bursucu, dezvăluiri neașteptate despre banii pe care-i primește de la Kanal D. Ce sacrificii face pentru televiziuneIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton