Homepage  / Vedete străine

Ca-n telenovele! Bono de la U2 a descoperit că vărul său îi este, de fapt, frate

Ca-n telenovele! Bono de la U2 a descoperit că vărul său îi este, de fapt, frate
4

de Cătălina Matei,

După ce a vorbit deschis într-un interiviu, în iunie, despre relația extra-conjugală pe care tatăl său a avut-o cu mulți ani în urmă, din care a rezultat și un copil, Bono revine cu alte detalii. Se pare că fratele vitreg al solistului de la U2 este, de fapt, chiar vărul său.

Solistul trupei U2 spune că a aflat că unul dintre verișorii săi, Scott Rankin, este de fapt fratele său vitreg, după ce tatăl cântărețului, Bob, ar fi avut o aventură cu o „femeie superbă” în anii ’60.

Potrivit The Mirror, Bono, pe numele său real Paul Hewson, a afirmat că a descoperit existenţa fratelui său vitreg în 2000 când a aflat că tatăl său a avut o relaţie extraconjugală. Cântăreţul a afirmat că este „împăcat” cu această situaţie după ce a vorbit cu tatăl său, Bob, care nu i-a spus niciodată mamei sale adevărul în legătură cu această chestiune.

Bono

Invitat într-o emisiune de radio de la BBC, Bono, în vârstă de 62 de ani, a povestit: „Tatăl meu trecea prin multe. Capul lui era în altă parte pentru că inima lui era în altă parte. Tatăl meu a avut o prietenie profundă cu această femeie superbă care făcea parte din familie, apoi au avut un copil și totul a fost ținut secret”.

Cine era femeia? Artistul susține că femeia cu care tatăl său a înșelat-o pe mama sa era mătușa Barbara, care a fost căsătorită cu Jack Rankin, fratele mamei lui Bono. Astfel, cel pe care îl știa drept văr îi este, de fapt, frate vitreg. Acesta se numește Scott Rankin și este analist financiar.

Bono a aflat despre infidelitate în 2000, cu un an înainte ca tatăl său, Bob, să moară de cancer. Iris Hewson, mama cântărețului, a murit în 1974, când Bono avea 14 ani. Ea nu a știut niciodată despre aventură.

Adevărul este că, cu Scott, ne simțeam frați cu mult înainte să ne dăm seama că suntem. Îi iubesc pe Scott și pe mama lui, Barbara”, a spus Bono pentru Irish Times.

Bono lansează un volum autobiografic

În curând, solistul celebrei trupe U2  își va lansa autobiografia „Surrender. 40 Songs, One Story”, la 15 ani după ce a apărut volumul de interviuri „Bono on Bono”, realizat împreună cu jurnalistul muzical Michka Assayas. Descrisă drept intimă, ireverențioasă, onestă și profundă, cartea de memorii surprinde povestea remarcabilă a artistului și activistului irlandez. Portretele de familie, străzile din Dublin, o călătorie spirituală și o călătorie spre faimă mondială – acestea sunt ingredientele unui volum așteptat de toți admiratorii superstarului.

„Când am început să scriu această carte, căutam să desenez în detaliu ceea ce până atunci doar schițasem în cântece. Oamenii, locurile și posibilitățile din viața mea. Renunțare este un cuvânt încărcat de semnificații pentru mine.

Crescând în Irlanda în anii ’70 cu pumnii încleștați (din punct de vedere muzical), nu era ceva natural. Renunțare, un cuvânt căruia doar i-am dat târcoale până când mi-am adunat gândurile pentru carte. Să capitulezi, să te predai, să renunți – una dintre cele mai severe porunci pentru mine, încă mă lupt cu ea.

În trupă, în căsnicia mea, în credința mea, în viața mea de activist. Renunțare e povestea unui pelerin care-și caută calea… Cu o doză sănătoasă de distracție pe parcurs”, a spus Bono într-o declarație legată de lansarea autobiografiei.

Cartea conține patruzeci de capitole numite după patruzeci de cântece U2, fiecare ilustrat cu un desen realizat de Bono.

Bono Attends The American Idol After PartyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

foto: profimedia images, hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton