Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ca noi toți, Iuliana Tudor lucrează de acasă: „Sunt o persoană care se adaptează rapid și ușor”

Ca noi toți, Iuliana Tudor lucrează de acasă: „Sunt o persoană care se adaptează rapid și ușor”

de Redactia Tvmania

Vedeta TVR nu e deloc demoralizată în aceste zile de carantină națională. Iuliana Tudor se bucură mai ales de timpul petrecut alături de fiul ei, după cum ne-a declarat chiar ea.

TVmania: Ce faceți în aceste zile?

Iuliana Tudor: Lucrez de acasă mult pentru campania declanșată de Crucea Roșie Română și pentru TVR. Am grijă însă să mă joc cu Tudor, facem teme, gătim, ne uităm la filme, citim…

TVmania: Deci v-ați adaptat ușor la noile condiții.

Iuliana Tudor: Sunt o persoană care se adaptează rapid și ușor la orice. Așa că am intrat cumva în alt ritm – cel de acasă. M-a readus un pic la dinamica anterioară lucrul la campania Crucii Roșii… În rest, ca acasă…

TVmania: Toată lumea se plânge că are probleme cu copii în aceste zile…

Iuliana Tudor: Probleme? Eu o văd ca pe o mare fericire că stau cu Tudor acasă, acum mă pot bucura de el zi de zi!

TVmania: Ce mesaj aveți pentru români?

Iuliana Tudor: Să-și păstreze echilibrul, să stea acasă, să se bucure de cei dragi, să găsească ce poate aduce bun acest timp petrecut în casă, să ajute cu ce pot… implicându-se în orice campanie care se derulează în această perioadă și să respecte întocmai și cu responsabilitate recomandările autorităților.

TVmania: Cum merge campania începută alături de Crucea Roșie Română?

Iuliana Tudor: Avem deja vești extraordinare. Au fost achiziționate 10 aparate de testare rapidă pentru Covid-19 și 300 de kituri de testare (cu ajutorul cărora pot fi testați 7.200 de oameni) în valoare totală de 1.200.000 de euro, bani proveniți dintr-o donație impresionantă primită de Crucea Roșie. Vă invit în continuare pe toți să donați 2 euro la 8827, astfel încât Crucea Roșie să poată ajuta în continuare spitalele din România.Trebuie să spun că așteptăm și donații în alimente sau produse igienice – există un număr de telefon la care orice producător poate suna în acest scop: 0748.238.017.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton