Homepage  / Articole

Cabral a cerut-o în căsătorie pe Andreea

Cabral a cerut-o în căsătorie pe Andreea

de Redactia Tvmania

Prezentatorul poveştirilor a decis să facă pasul într-un mod inedit

Cabral este fără doar şi poate un tip romantic, dar şi original când vine vorba de cereri în căsătorie. Luni, 6 septembrie, în cadrul emisiunii “Poveştiri de noapte” de Acasă, el a făcut o declaraţie surprinzătoare: “Cine o cunoaşte pe Andreea Pătraşcu, să o sune şi să îi spună să deschidă uşa că vin să o cer de nevastă”.

.

Andreea nu se afla în acel moment în faţa televizorului, însă a început să primească multe telefoane. “După direct, Cabral a venit în faţa blocului părinţilor mei, m-a sunat să ies la balcon, mi-a ţipat că mă iubeşte şi m-a întrebat dacă vreau să fiu soţia lui, s-a pus în genunchi şi mi-a arătat un inel.

Am coborât, imediat a ajuns şi un prieten de-al nostru cu o sticlă de şampanie, a fost chemat special de Cabral pentru a ne fi martor. I-am răspuns că “Da”, vreau să fiu soţia lui. Nu mă aşteptam, nu bănuiam nimic de intenţiile lui. Amândoi suntem foarte fericiţi şi avem planuri mari de viitor”, a povestit Andreea Pătraşcu, interpreta lui Coco din telenovela “Iubire şi onoare”, care începe pe 20 septembrie la Acasă.

.

I-a fost frică de reacţia vecinilor

Cabral recunoaşte că a avut emoţii şi a fost foarte fericit când iubita sa a zis “Da”, acest lucru făcându-l public şi pe blogul său, cabral.ro. “E o decizie mare, toată lumea se aştepta să facem pasul ăsta şi până la urmă vine după trei ani de relaţie foarte frumoasă. Nu am fost întregi niciodată la cap, aşa că sper să avem o viaţă lungă şi frumoasă împreună, fără să demolăm casa”, a glumit el.

“Şi nu m-am gândit neapărat dacă răspunsul ei va fi da sau nu, îmi era frică mai mult ori că urlu la geamul ei şi iese vreo vecină, ori că nu are baterie la telefon şi urlu ca prostu’ până când aruncă cineva cu un ghiveci, ori că nu mă crede, cam astea erau fricile mele. Oricum a fost foarte bine că, la momentul acela, era acasă la părinţii ei, care stau la etajul 3, ea stă la etajul 10 şi aş fi urlat până m-ar fi luat Poliţia Comunitară pe sus”, a declarat prezentatorul.

Vara aceasta, Cabral şi Andreea au petrecut o vacanţă relaxantă în Portugalia presărată însă şi cu peripeţii. Asta pentru că, înainte de plecarea în concediu, Cabral a făcut o infecţie puternică în gât. Cei doi au ajuns într-un final la desintaţie şi, între drumurile la farmacii şi spital, au reuşit să viziteze majoritatea obiectivelor turistice din Lisabona.

Andreea şi Cabral au prezentat împreună un sezon al emisiunii “În al 9-lea cer” de la Acasă şi au jucat împreună în serialele “Inimă de ţigan” şi “Regina”.

.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton