Homepage  / Articole

FOTO: Cabral a sărit cu parașuta de la 4500 m

FOTO: Cabral a sărit cu parașuta de la 4500 m

de Redactia Tvmania

Cabral, despre care se știe că adoră orice fel de sport, a sărit, săptămâna trecută, de la 4500 de metri. El a povestit pe blogul personal că a fost „cel de-al treilea și cel mai reușit salt de până acum”.

Prezentatorul tv a povestit că a făcut săritura în tandem cu Florin Ioniță, un parașutist cu mai mult de 35 de ani de experiență.

„De altfel, împreună cu el eram aproape de maximul de încărcare acceptată pentru parașută, de-aia au și ales să mă dea în grija lui. Când sari cu o girafă obeză legată de tine, îți trebuie experiență să te descurci…”, a explicat amuzat Cabral.

El a descris întreaga experiență ca fiind una dintre cele mai tari senzații care te pot face să simți că trăiești.

„Te pui pe marginea avionului și în următoarele secunde… zbori! Mă rog, cazi-bolovan, dar cred că e cea mai apropiată senzație de zborul unei păsări. Și partea aia în care cazi cu 2-300 de km la oră în gol este cea mai plăcută senzație din lume!

Am mai sărit acum ceva ani, uitasem cât de intensă e senzația… acum pot să spun iar, din punct de vedere al adrenalinei nu există ceva mai puternic pe Pământul ăsta! Ce sporturi extreme, ce racing, ce bunjee-jumping… când te arunci de la 4.500 metri în gol și toate simțurile tale explodează, nu mai vrei nimic. Nimic!”, a povestit Cabral.

Credit foto: cabral.ro

[imagebrowser id=320]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton