Homepage  / Știri

Azi, la „Jocuri de celebritate”: Cabral, Adela Popescu, Răzvan Fodor și Andreea Ibacka

Azi, la „Jocuri de celebritate”: Cabral, Adela Popescu, Răzvan Fodor și Andreea Ibacka

de Redactia Tvmania

Două echipe senzaționale se vor distra în această seară la „Jocuri de celebritate”. O gașcă de oameni plini de energie, care au legat o prietenie frumoasă chiar pe platourile de filmare, se vor confrunta în jocuri amuzante, alături de Mihai Bobonete și căpitanii de echipă Octavian Strunilă și Paul Ipate.

jocuri-de-celebritate-600-400

În echipa lui Ipate vor fi Cabral, Adela Popescu și Cătălin, prietenul lui Cabral, care luptă pentru a-și plăti datoriile. Pe canapeaua adversă, Strunilă joacă alături de Răzvan Fodor, Andreea Ibacka și Corina, prietena lui Răzvan, care dorește să repare liftul blocului în care locuiește.

Va fi o seară fără secrete și multă voie bună, în care toți vor împărtăși amintiri amuzante ce nu au mai fost spuse până acum. Telespectatorii vor afla de ce se simte Paul ca un copil născut prea devreme, dar și cum a șocat-o Bobonete pe mama lui Cabral sau de ce nu l-a acceptat în casă bunica lui Bobonete pe Strunilă.

Ce echipă va ajunge în runda finală și ce echipă va pierde cu onoare rămâne de văzut numai la Pro TV, miercuri, de la 22:30.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Mihai Mărgineanu și Dana Budeanu vin, diseară, la „Jocuri de celebritate”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton