Homepage  / Vedete româneşti

Cabral, autocaracterizare cu umor fin: „135 de kile de dulceață, în viu”. EXCLUSIV

Cabral, autocaracterizare cu umor fin: „135 de kile de dulceață, în viu”. EXCLUSIV
10

de Cătălina Matei,

După o pauză de TV de câteva luni,  binemeritată și neașteptată pentru telespectatori, Cabral Ibacka a revenit la Pro TV cu un nou sezon al emisiunii „Ce spun românii”. Și cu aceeași poftă de râs, căci umorul face parte din prezentatorul TV în aproape orice ipostază, chiar și atunci când trebuie să-și facă o autocaracterizare.

În toamna anului trecut, după ce a revenit în țară de la filmările pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, care au avut loc în Republica Domincană, Cabral a luat prin surprindere pe toatălumea când a anunțat că ia o pauză de pe micul ecran. Astfel, în locul formatului „Ce spun românii”, în grila Pro TV a intrat emisiunea „Batem palma?”, prezentată de Cosmin Seleși.

Cum a și-a petrecut Cabral concediul prelungit și ce a redescoperit la el în această perioadă? „E tentant acum să spun chestii interesante, să vorbesc despre profunzimi metafizice și de epifanii d-alea nebune. Dar… am descoperit că am mai multă răbdare decât mă așteptam. Și am descoperit că mă pot trezi dimineața devreme ca s-o duc pe Namiko la grădiniță”, ne-a dezvăluit prezentatorul TV.

Dincolo de proiectele sale care nu au legătură cu televiziunea, Cabral a petrecut mult timp alături de copii săi și ai Andreei Ibacka, Namiko (4 ani) și Tiago (1 an și jumătate). „Îmi dau voie să fiu prost și fac împreună cu piticii… orice tâmpenie care ne trece prin cap. Spre disperarea adulților din familie”, spune amuzat Cabral.

cabral-namiko-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Fost luptător de kickboxing, pasionat de motociclism, Cabral știe foarte bine ce înseamnă cuvântul „greutate”. De altfel, și soția lui, Andreea Ibacka, ne-a povestit despre el că este „greu de pensionat”, apropo de retragera lui de TV. Prin urmare, l-am provocat pe prezentatorului emisiunii „Ce spun românii” să ne devăluie în ce alte trei situații se regăsește în cuvântul „greu”. Iată și exemplele sale:

Greu de făcut să tacă, ceea ce nu e o chestie neapărat bună.
Greu de dat la o parte, că-s 135 de kile de dulceață, în viu.
Greu de ridicat de la masă. Că voinicului îi place cu ceafa de porc…
”.

Dincolo de umorul său contagios, Cabral ne-a dezvăluit și care sunt lucrurile pe care le face cu ușurință: „Comunic cu oamenii. Asta-mi iese, asta știu, asta simt. Cumva, dacă ar fi să avem cu toții superputeri, asta ar fi superputerea mea”.

cabral-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 10

Cabral, uimit de mesajele din partea telespectatorilor

După anunțul surprinzător pe care l-a făcut la sfârșitul anului trecut, Cabral a revenit din 6 martie în platoul emisiunii „Ce spun românii”, cu un nou sezon la Pro TV. Iar amfitrionul show-ului a fost impresionat de mesajele pe care le-a primit din partea celor care au dus dorul formatului.

„Cererea publicului a fost, sincer îți spun, incredibil de puternică și de… apăsată. Nu mă așteptam la așa reacție, nu credeam că oamenii vor cere atât de articulat producția asta înapoi pe sticlă. Planul a fost făcut așa de la început, pauzele de producție au fost gândite și respectate așa cum le-am organizat, ce am pus la cale am și respectat. Doar că, repet, nu ne-am așteptat la așa val de dragoste din partea celor de acasă. Treabă care, sincer, ne-a cam încălzit suflețelele”, ne-a declarat Cabral într-un interviu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton