Homepage  / Vedete româneşti

Cabral a dezvăluit ce meserie ar fi avut dacă nu ar fi lucrat în televiziune

Cabral a dezvăluit ce meserie ar fi avut dacă nu ar fi lucrat în televiziune
8

de Roxana Mirea,

Cabral Ibacka face parte dintre vedetele Pro TV-ului. El este prezentatorul emisiunii „Ce spun românii”. În același timp, el se ocupă și de alte proiecte la TV și în online. În trecut, el a fost și actor, jucând în câteva seriale românești. Recent, Cabral a dezvăluit într-un podcast ce meserie ar fi avut dacă nu ar fi intrat în domeniul televiziunii.

Ce meserie și-ar fi dorit Cabral să aibă

Cabral a fost invitat în podcastul „Window Shopping”, de pe canalului de YouTube Porc TV, unde a dezvăluit ce altă meserie și-ar fi dorit să aibă dacă nu ar fi ales calea televiziunii. Ei bine, vedeta TV și-ar fi dorit să fie șofer de ambulanță.

„Șofer de ambulanță, asta mi-am dorit să fiu! Deci eu mi-am dorit să salvez oameni, numai că, după ce am înțeles ce înseamnă Școala de Medicină, mi-am dat seama că sunt prea prost pentru asta și am zis măcar să fiu ăla care duce oamenii, care salvează foarte repede. Nu e niciun mișto aici, mi-am propus să mă fac șofer de ambulanță, dar n-a fost să fie! Acum sunt voluntar la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, are un program și sunt mai mulți oameni în București care sunt învățați și, atunci când se întâmplă ceva, avem o aplicație și sună telefonul și de obicei, fiind în zona respectivă, ajungi înaintea ambulanței și acordăm primul ajutor până vin salvatorii adevărați”, a declarat Cabral, potrivit libertatea.ro.

Cabral, despre momentul când a cunoscut-o pe Andreea IbackaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cabral, despre momentul când a cunoscut-o pe Andreea Ibacka

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai iubite perechi din showbiz-ul românesc. Ei au împreună o fetiță, pe Namiko și un băiețel de numai câteva luni, pe Tiago. Invitat în emisiunea „La Măruță”, prezentatorul TV a împărtășit cu telespectatorii câteva amănunte despre ziua în care și-a cunoscut perechea.

„Mi-a băgat mortul în casă foarte tare. O să îndrăznesc să spun că era vorba de prima lectură a scenariului Inimă de Țigan, ea era în rol principal, alături de Denis. Am zis: „Mamă, ce c*r!’. Sunt prost, de ce să mint?

Mi-am dat seama că fata e deșteaptă, că e frumoasă. Ăștia din rolurile principale stau în primele rânduri, ca ăia șmecheri. Ca la școală. Noi eram în spate, ne rugam să nu ne vadă.

Când am văzut-o, am zis: „Doamne ajută cu așa ceva, uite ce noroc în viață!’. După 14 ani, uite unde am ajuns‘, a zis Cabral.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton