Homepage  / Articole

Cabral şi condiţia bărbatului însurat

Cabral şi condiţia bărbatului însurat

de Redactia Tvmania

Cabral e un bărbat cu simţul umorului. O arată şi la emisiunea “Poveştiri de noapte”, pe care o prezintă mai nou, la Acasă, de vineri până duminică, şi în videoclipul trupei Taxi (“Eşti iubibilă”), şi în toate declaraţiile publice. Cum ar fi cea despre condiţia bărbatului însurat, din revista “TVmania” care apare pe piaţă luni, 24 septembrie.

Căsătorit din vara anului trecut cu Andreea Pătraşcu, Cabral Ibacka pare să-şi fi învăţat lecţia de bărbat însurat, fără a se plânge chiar!

Cei doi sunt prezenţi în noul videoclip al trupei Taxi, “Eşti iubibilă”, iar Cabral descrie experienţa.

“Chiar crezi că Dan (Teodorescu, vocalistul Taxi, n.r.) a înţeles ceva din piesă? Sau, dacă a înţeles, are legătură “iubibila” lui cu iubibila mea? Nici gând! Fiecare cu propriul concept de iubibilă şi cu aşteptările create. Am stat cuminţi, am zâmbit la cadru şi am pus suflet în cântare, că altfel ne luam omorul. De fapt, aceasta e trăsătura de bază a bărbatului însurat: când e nefasta de faţă stai cuminte în banca ta, smile and wave şi nu deranja cu nimic. După ce pleacă ea, te poţi umfla în pene şi poţi povesti cât vrei”, a glumit vedeta de la Acasă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton