Homepage  / Vedete româneşti

Cabral Ibacka, dezvăluiri despre mama lui. „Mi-a zis cu lacrimi în ochi că-i pare rău de două chestii”

Cabral Ibacka, dezvăluiri despre mama lui. „Mi-a zis cu lacrimi în ochi că-i pare rău de două chestii”
11

de Roxana Mirea,

Cabral Ibacka, în vârstă de 44 de ani, este recunoscător pentru tot ce a făcut mama lui, Argentina Boldea, pentru el. Recent, acesta a scris un mesaj emoționant pe Facebook, în care i-a mulțumit mamei lui pentru sacrficiile ei. De asemenea, prezentatorul emisiunii „Ce spun românii”, de la Pro TV, a publicat două imagini alb-negru, de când era el mic.

Cabral Ibacka, despre mama lui

Cabral Ibacka are o carieră profesională de succes, dar și o familie superbă, alături de Andreea Ibacka, cea care i-a dăruit doi copii. Chiar dacă acum îl cunoaște o țară întreagă, Cabral nu a uitat de unde a plecat și a vrut să-i mulțumească mamei lui pentru tot ce a făcut pentru el. De asemenea, el a publicat și două imagini de acum aproximativ 40 de ani.

„Mama, când am făcut 40 de ani, mi-a zis cu lacrimi în ochi că-i pare rău de două chestii legate de mine. Că se gândește acum că m-a urecheat cam des. I-am zis că avea și de ce. Și că eu nu știu nici acum, după mulți ani, dacă aș ști să fac mai bine decât a făcut ea. Și că n-are rost să se gândească dacă a făcut și chestii mai puțin bune… mai bine se gândește la cât de greu a început viața și cât de multe lucruri a reușit să facă ea, prin puterile ei. Și mi-a mai zis că-i pare rău că n-au fost bani să mă dea la niște școli din alea mai cu moț.

Mă mânca limba să-i spun că dacă mă trimitea la școli mai bune… nu eram chiar atât de tembel acum. Dar m-am gândit că-mi livrează vreo două după ceafă… și n-am zis. Dar i-am recunoscut că, probabil, m-ar fi ajutat treaba asta. Și că, din nou, a făcut atât de multe bune, cu toate șansele potrivnice, încât gândurile astea efectiv nu-și au rostul”, a scris Cabral Ibacka pe Facebook.

Cabral-Ibacka-despre-mama-lui-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Detalii neștiute despre viața lui Cabral Ibacka

Cabral Ibacka s-a năcut pe 4 octombrie 1977, la București. Tatăl lui, de origine congoleză, a cunoscut-o pe mama sa româncă în timpul facultății. S-au îndrăgostit, iar ea a rămas însărcinată. Copilăria prezentatorului TV a fost presărată atât cu momente fericite, cât și cu momente grele și triste, potrivit libertatea.ro.

Recent, Cabral a transmis un mesaj de încurajare pe blogul lui, povestind prin câte a trecut și el, cât a suferit, cât a muncit pentru a ajunge omul de astăzi.

 „Am învățat să muncesc, să gândesc, să cresc. Am pornit în viață părăsit de tată la doar câteva săptămâni de viață. Cu o mamă de la țară, de la coada vacii, de la care am învățat că te poți ridica, poți învăța, poți alege orice carieră vrei tu… dacă ești dispus să muncești pentru asta. Și dacă ai încredere în tine. Apoi eram patru suflete într-un apartament de două camere și ieșeam din casă încălțat cu singura pereche de mergători crăpați la încheieturi.

Am descărcat TIR-uri cu cârca, am cărat moloz pe șantier, am schimbat roți, am sudat garduri..(..) De-asta îți spun acum… chiar de-i greu. Chiar de nu ești bine. (..) Ai încredere că poți”, a scris Cabral pe blogul lui.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton