Homepage  / Vedete româneşti

Cabral, luat prin surprindere de fiica lui cea mare. Ce i-a cerut Inoke. „Mesajul are legătură cu banii”

Cabral, luat prin surprindere de fiica lui cea mare. Ce i-a cerut Inoke. „Mesajul are legătură cu banii”
8

de Roxana Mirea,

Cabral a fost luat prin surprindere de un mesaj pe care l-a primit din partea fiicei lui, Inoke. Prezentatorul TV a povestit totul pe pagina lui de Facebook, precizând că gestul făcut de fiica lui cea mare l-a emoționat până la lacrimi.

Cabral, luat prin surprindere de fiica cea mare

Cabral a povestit că, zilele trecute, a primit un mesaj de la fiica lui cea mare, care l-a luat prin surprindere. Prezentatorul TV a povestit că, după ce i-a trimis bani lui Inoke, tânăra în vârstă de 20 de ani i-a scris și i-a spus să nu-i mai trimită, pentru că acum are salariul ei. Cabral a fost foarte emoționat de gestul fiicei sale, realizând că Inoke a crescut și că nu mai are nevoie de ajutorul lui.

Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, nu mai dorește să vorbească cu prezentatorul TV. Care sunt motiveleIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Termin filmarea și iau telefonul. Văd că m-a sunat Inoke. Zic s-o sun înapoi, dar să arunc înainte un ochi pe mesaje. Văd că mi-a și scris. Deschid whatsapp-ul. Și, deși mesajul are legătură cu banii… de fapt, n-are nicio legătură cu banii. Are legătură cu puiul care – după ce a părăsit cuibul – începe să-și facă un rost în viață.

Puiul care se desprinde și își alege o direcție, un drum, începe să construiască propria poveste… o poveste în care tu ești doar o etapă premergătoare. Mesajul, că de la asta pornisem, era simplu:

– Hei, acum m-am uitat în cont și-am văzut că mi-ai pus bani în continuare. Nu mai pune, doar am un loc de muncă, am salariu, stai liniștit…

Păi cum să stau liniștit? Când tu te-ai făcut om mare… asta ce mă face pe mine? Ce vorbești, nene… un vârtej de sentimente și trăiri într-o singură secundă. Nod în gât, milioane de cuvinte în cap și cred că mi-a intrat și ceva praf în ochi, că altfel nu-mi închipui de ce s-au umezit brusc…

Nu înțelegi ce înseamnă să fii părinte decât după ce ajungi părinte. Și-apoi n-are cum să-ți mai treacă…”, a povestit Cabral pe Facebook.

Inoke este fata lui Cabral din căsnicia cu Luana. După divorțul părinților, copilul a rămas în grija mamei.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton