Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cabral, postare controversată pe internet. Ce a făcut vedeta Pro TV: „Cel mai mare câștig este…”

Cabral, postare controversată pe internet. Ce a făcut vedeta Pro TV: „Cel mai mare câștig este...”

de Redactia Tvmania

Cabral, unul dintre cei îndrăgiți prezentatori TV de la noi, urmărit online de sute de mii de fani, a fost zilele acestea pus la zid de cei care-l urmăresc. De vină a fost o fotografie urcată de vedeta de la Pro TV pe contul său de Facebook. Cum răspunde Cabral valului de critici.

Miercuri, prezentatorul TV a postat online o imagine cu Namiko, fiica lui din cea de-a doua căsătorie. În postare, fetița este fotografiată în timp ce se joacă cu cei doi câini ai familiei, doi patrupezi din rasa Cane Corso. Cu toate că pare că este un gest inofensiv, fanii lui Cabral s-au grăbit să critice gestul acestuia de a-și lăsa fiica să se joace cu doi căței de talie mare , scrie wowbiz.ro.

Cabral, val de critici pe internet după ce a postat o imagine cu fiica sa

Printre comentariile primite la postarea mai sus amintită, lui Cabral i se reproșează că a fost iresponsabil să își lase fetița în preajma celor doi câini de mari dimensiuni. Mai precis, cei mai mulți dintre cei care au avut de spus referitor la această fotografie cred că animalele pot avea gesturi neprevăzute, iar Namiko ar putea fi în pericol, mai scrie sursa citată. 

„Imi este frica de caini….mai ales de rasa ta de caini. Mi se par fiorosi…am vazut pe strada o scena in care a atacat un alt caine de talie mai mica….de atunci si mai frica….iar chestia asta nu ma lasa sa iau caine copiilor…..si am o teama cand vad copiii in preajma lor, indiferent de rasa…./

Și nu-i periculos? / 

Eu zic că acești câini par foarte fioroși va spun sincer că mi-ar fi foarte frica să-mi las copilu in preajma lor!”, sunt câteva dintre comentariile negative. 

Cabral a explicat că acești câini fac parte din familie, fiind ai unei rude, iar Namiko nu se află în niciun pericol de a fi mușcată… ci doar în pericol de a obosi de la atâta distracție. 

„Vă spun o chestie simplă… cel mai mare câștig al postării este numărul incredibil de poze cu pitici și câini strânse aici în seara asta”, a răspuns Cabral. 

„Așa ar trebui să fie copilăria tuturor copiilor”

Postarea lui Cabral a strâns mai mult de 25 de mii de aprecieri și peste 2 mii de comentarii. Pe lângă cei care l-au pus la zid pe prezentatorul de la Pro TV, s-au numărat și unii care i-au luat apărarea. Oamenii au aplaudat gestul său de a încuraja relația fiicei sale cu animalele.

„Cabral, ai tot respectul meu pentru faptul că nu ești vreun „limitat” în ceea ce privește relația copil-câine! You rock! Ba chiar mi-ai dat o idee și o să îti scriu în privat, poate vezi./

Superb! Cred că așa ar trebui să fie copilăria tuturor copiilor. Sunteți minunați/

Depinde cum sunt crescuți și cum sunt tratați!!! Sunt mai „umani” decat oamenii, dacă se poate spune așa”, au comentat oamenii care i-au încurajat gestul. 

 

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton