Homepage  / Televiziune

Cabral revine cu sezonul al doilea din „Ce spun românii”

Cabral revine cu sezonul al doilea din „Ce spun românii”

de Redactia Tvmania

Din 4 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 16.00, telespectatorii vor afla “Ce spun românii”, în cel de-al doilea sezon al game show-ului în care nu contează ce știi, ci dacă știi să te distrezi! Românii vor avea parte de foarte multă distracție, răspunsuri surprinzătoare și câte două familii în fiecare zi, care vor lupta pentru premiile ediției sau pentru marele premiu, acordat echipei ce va câștiga cinci ediții consecutive.

Cabral

Concurenții sunt gata să ghicească cele mai populare răspunsuri ale unor întrebări adresate anterior unui eșantion format din 100 de persoane, au strategii și sunt pregătiți să se distreze, iar Cabral este într-o formă de zile mari. Sezonul acesta va fi unul plin de surprize, publicul se va implica în joc la fiecare rundă, interacționând în mod constant cu gazda emisiunii, iar românii vor cunoaște echipe savuroase ale căror membrii au ocupații și pasiuni diverse sau chiar echipe formate din câte patru frați.

Ce spun romanii

“Un nou sezon de «Ce spun românii» înseamnă distracție, în primul rând. Ne ținem de cuvânt și avem în continuare familii de români frumoși și cu chef de distracție, premii de tot felul și, mai ales, râdem mult. Nu ne dezicem și rămânem una dintre cele mai curate emisiuni de la TV, nu se ceartă nimeni, nu se huiduie nimeni, toți vorbesc frumos și își strâng mâinile și la început și la sfârșit. Sezonul numărul doi vine după un debut incredibil de bun, când în vară și apoi în toamnă ne-am trezit ca fiind una dintre preferințele de top ale românilor, lucru care a bucurat, evident, întreaga echipă. Sperăm să ne facem treaba la fel de bine, să râdă și să se simtă bine lumea alături de noi… și în timpul acesta să aflăm și mai bine… «Ce spun românii»!”, a declarat Cabral.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească, începând din 4 ianuarie, de la ora 16.00, cele mai simpatice familii care vor intra în competiția răspunsurilor amuzate și surprinzătoare alături de Cabral, care va asigura voia bună în fiecare după amiază, numai la “Ce spun românii”.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton