Homepage  / Vedete româneşti

Cabral și Adela Popescu, în junglă… cu mic cu mare! Câte bagaje au pregătit pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. EXCLUSIV

Cabral și Adela Popescu, în junglă… cu mic cu mare! Câte bagaje au pregătit pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. EXCLUSIV

de Cătălina Matei,

Timp de două luni, Cabral și Adela Popescu vor filma în Republica Dominicană pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, iar cei dragi, cel puțin o parte dintre ei, îi însoțesc. Prin urmare, cei doi au pregătit foarte multe bagaje, căci nu e simplu să te deplasezi până la celălalt capăt al lumii cu copii mici. Mai multe detalii, află imediat!

După 7 ani, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” revine la Pro TV. Cabral, cât de mult ți-ai dorit să prezinți, din nou, acest format?

După 25 de ani de TV (da, și mie mi se pare incredibil, dar atâția sunt!) știu să estimez foarte bine care sunt proiectele simple, ușoare… și care sunt formatele care storc bateriile și trimit omul târâș la culcare după filmare. Ei bine, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este fix genul ăsta de format care leșină omul viu… dar n-am putut să mă abțin și mi-am zis c-ar fi păcat să nu mă implic și în sezonul doi al unui proiect pe care l-am lansat.

Adela, ai urmărit primul sezon? Cum ți s-a părut?

La primul sezon eram absolut șocată de ce vedeam. Au fost nenumărate momente în care m-am întrebat dacă aș fi avut curajul să particip și eu. Toate celebritățile care vor fi prezente sunt extrem de curajoase.

Voi doi ați mai prezentat împreună, cu ceva ani în urmă, la Acasă TV. Vă mai amintiți ce ați crezut unul despre celălalt la prima voastră întâlnire?

Cabral: Am lucrat… și încă bine. Adela era la primul proiect de TV, care mai era și live, avea emoții foarte mari. Știind ce face pe platourile de filmare de la film, i-am zis că e în stare, pentru că asta credeam. Am rugat-o doar să aibă încredere în mine și să învețe mecanismele unei emisiuni în direct și fix asta a făcut, nu s-a văzut nicio ezitare. Acum, după ani buni, mă uit la ea la TV și-mi dau seama cât de mult a evoluat și cât de bună este…

Adela: Înainte să prezentăm împreună emisiunea „În al nouălea cer”, am jucat alături de Cabral în câteva telenovele, așadar râsesem mult în pauzele de filmari sau prin caravanele din toată țara. Ce să zic? Ne leagă râsul „pe vechi”.

Cum au reacționat ai voștri când au aflat de toată povestea asta?

Cabral: Păi… șoc! Unde să pleci?! Cââât?! Tu ești nebun?!?!? Apoi am detaliat, am mai povestit, am dezbătut în familie, am căutat soluții… cumva am ajuns cu toții la concluzia că este o oportunitate bună și un proiect care s-ar putea dovedi frumos tare. Și uite cum împachetez eu acum, de mă simt că plec pe Stația Orbitală Internațională…

Adela: Toți au fost extrem de încântați. Copiii abia așteaptă să plecăm, la fel și Radu. Bunicii sunt și ei fericiți că vor avea o vacanță prelungită și vor putea pleca liniștiți la bulgari, la All Inclusive. Ș)

Și familiile vă însoțesc… Cam câte bagaje ați pregătit?

Cabral: Încă nu ne e clar cum facem noi, Andreea și cu mine, încă lucrăm la planul ăsta. Și la primul sezon Andreea a venit în vizită în Africa de Sud, dar nu a stat pe toată perioada filmărilor. Nu ne văităm și nu am făcut-o niciodată, ne-am ales meseria asta și ne asumăm și sincopele astea din viața familiei… dar nu e ușor, mai ales că Tiago și Namiko sunt încă mici și Inoke e plecată din țară la școală. Sigur că sunt multe plusuri în meseria asta, dar nu e întotdeauna ușor.

Adela: E gata bagajul cu jucării, caiete și cărți a copiilor. Ah, și gentuța cu medicamente. De fapt, cu ea am început, deși sper să nu fim nevoiți să folosim nimic din ea. Mă bazez că există mașină de spălat, așa că estimez „doar” patru valize mari.

Și copiii? Cum se vor înțelege ei?

Cabral: Asta rămâne de văzut. Dar mie nu de copii mi-e frică, atunci când oamenii n-au apucat să ajungă complicați din cauza vieții, comunică ușor, se înțeleg simplu, nu au nevoie de multe ca să fie fericiți…

Adela: Sa ne-ajute D-zeu să se înțeleagă bine. 🙂

Ce ne puteți spune despre probele din noul sezon al emisiunii?

Cabral: Mi-e frică de ce a pregătit echipa de producție, din câte mi-am dat seama o să fie încercări și mai grele sezonul ăsta. Cumva, proiectul rămâne același experiment în care vedetele se aruncă cu capul înainte nu pentru a se îmbogăți ci pentru a demonstra că sunt și că pot mult mai mult decât cred cei de-acasă. Unii reușesc, alții nu. Noi, Adela și cu mine, suntem acolo doar ca să aducem poveștile vedetelor din tabără mai aproape de public.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton