Homepage  / Știri

Cabral şi alte vedete au dansat cu tinerii din LaLa Band la un flashmob

Cabral şi alte vedete au dansat cu tinerii din LaLa Band la un flashmob

de Redactia Tvmania

În episodul de azi, 24 octombrie, din serialul “Pariu cu viaţa” de la Pro TV veţi vedea secvenţele de la flashmob-ul organizat de tinerii din “LaLa Band” la Buftea, unde se aflau pentru a filma noul lor videoclip din serial.

Pentru o jumătate de oră, fani de pe Facebook, directori, maşinişti, cusătorese, dar şi vedete precum Mihai Petre, Răzvan Fodor, Aylin Cadîr, Laura Cosoi, Mircea Solcanu, Cabral şi Andreea Ibacka, cu toţii au fost cuceriţi de muzica, dansurile şi atmosfera din timpul flashmob-ului şi s-au alăturat cu entuziasm iniţiativei tinerilor din “LaLa Band”.

“A fost foarte frumos şi a venit foarte multă lume. Atmosfera şi starea au fost perfecte pentru ceea ce am filmat. Toată lumea a fost acolo, de la femei de serviciu cu mături în mână şi mopuri, până la directori”, a spus Dorian Popa, protagonistul serialului “Pariu cu viaţa”.

Iar Cabral l-a completat : “A fost foarte mişto, energia a fost foarte mare, ne-am sincronizat imediat, mi-a plăcut foarte mult piesa aleasă,”We Will Rock You”,  este o clasică şi poate să trezească şi morţii din cimitir darămite zecile de oameni care au fost în Buftea, într-o zi minunată de toamnă. Şi ne-am încărcat toţi cu energia celor 20 de trăzniţi din LaLa Band”.

De asemenea, tot azi, trupa LaLa Band este invitată în emisiunea “Happy Hour” de la Pro TV, unde îşi va lansa single-ul “LaLa Love Song”.

[imagebrowser id=376]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton