Homepage  / Articole

FOTO: Cabral și Andreea Ibacka, a 2-a lună de miere

FOTO: Cabral și Andreea Ibacka, a 2-a lună de miere

de Redactia Tvmania

Cabral Ibacka, care prezintă la Acasă emisiunea „Poveștiri de noapte”, și-a dus soția în a doua lună de miere. El a ținut secretă noua destinație, de altfel și un cadou surpriză pentru ziua de naștere a soției lui.

“Excursia în Germania a fost o surpriză de ziua Andreei. Am anunțat-o cu două zile înainte să-și facă bagajele că avem de văzut locuri noi. Impreună cu niște prieteni am plecat înspre Frankfurt. Am avut și ceva peripeții pe drum, întâmpinând câteva probleme tehnice cu mașina, o dubiță nu tocmai prietenoasă a unor prieteni”, a povestit Cabral.

Andreea a fost foarte încântată că luna de miere din Tenerife a fost continuată cu încă o săptămână de vis într-un oraș din Germania:

“Mi-a promis soțul că-mi completează luna de miere până la sfârșitul anului. Cu excursia în Germania și cu vacanța în Tenerife din iunie am ajuns la 2 săptămâni de concediu”.

Odată ajunși la Frankfurt, tinerii căsătoriți și-au luat rucsacul în spate și aparatul foto și au plecat să descopere minunile turistice ale orașului, dar și magazinele de suveniruri și nu numai:

“Frankfurt e orașul băncilor și am pozat câteva sedii impresionante. Am văzut Domul din Frankfurt (Catedrala Sfântul Bartolomeu), am fost la Opera Veche, am văzut Gara și am luat la picior toate străduțele din centrul orașului. Regret că nu am văzut și aeroportul, care e în top zece pe lista celor mai mari aeroporturi din lume”, a povestit Andreea.

Săptămâna „de miere” petrecută în Germania a fost frumoasă și odihnitoare, mai puțin plăcut a fost însă drumul de întoarcere în țară: „Au fost câteva zile de relaxare și liniște prin Germania, alături de prieteni. După aceste zile a venit însă drumul de întoarcere, când am avut probleme cu mașina și a trebuit să meșterim la ea până ne-a ieșit relaxarea pe nas. Am făcut 1.800 km în 34 de ore, cu 85km/h. O poezie!”, a zis Cabral.

[imagebrowser id=247]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton