Homepage  / Ultimul număr

Cabral şi Andreea prezintă „Casa Ibacka” din 9 septembrie

Cabral şi Andreea prezintă "Casa Ibacka" din 9 septembrie

de Redactia Tvmania

Din „Casa Ibacka”, mai exact, cea mai nouă emisiune de la Acasă, care începe pe 9 septembrie. În fiecare seară de luni, cei doi soţi polemizează în direct pe marginea subiectelor care pun la încercare cuplurile.

Cum a luat naştere acest proiect?

Andreea: Controversele noastre de pe bloguri (www.cabral.ro şi www.andreeapatrascu.ro) au stârnit probabil primele valuri.

Cabral: Ce controverse… eu scriam ceva simpatic, ea venea şi-mi dădea cu firma-n cap, că râdeau de mine toţi interneţii. Aşa că am fost forţat să scriu şi eu, să-mi apăr poziţia de bărbat.

Andreea: Cam aşa a început totul, ne-am luat la contrazis reciproc pe bloguri şi producătorii noştri au stat pe margine şi-au râs. Apoi ne-au chemat la o discuţie şi au venit cu ideea proiectului.

Cabral: La început am fost reticenţi, nu credeam că ar interesa pe cineva contrele, ironiile şi contrazicerile noastre. Dar pe măsură ce stăteam de vorbă şi încercam să ducem discuţia… am ajuns la punctul în care Andreea zicea ceva şi eu îi săream în cap, apoi eu ziceam ceva şi-mi sărea Andreea în cap. Asta în timp ce ai noştri producători râdeau de se crăcănau…

Andreea: Până la urmă, văzându-i ce se mai distrează, a trebuit să fim de acord cu ei. Şi-am ajuns din discuţie în discuţie la un format care nu s-a mai făcut la noi niciodată. De fapt, nici afară nu s-a făcut în forma asta de risc: sitcom fără script.

Cabral: Da, e o soluţie foarte ciudată. Se dau personajele (toate reale), se dau subiectele (toate de actualitate, de cuplu sau din social şi monden) şi-apoi toate personajele îşi asumă poziţiile personale faţă de subiect.

Andreea: Şi cum la noi în familie suntem cap-în-cap non stop… îţi dai seama ce apocalipsă iese tot timpul!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton