Homepage  / Articole

Cabral trăieşte pe picior mare

Cabral trăieşte pe picior mare

de Redactia Tvmania

Co-prezentatorul “Poveştirilor adevărate” şi logodnica sa, Andreea Pătraşcu (Coco din “Iubire şi onoare”), sunt în febra cumpărăturilor pentru nuntă, care va avea loc pe patru iunie la Bucureşti. 

Intrat în panică după ce a colindat magazinele din Bucureşti în căutarea perechii de pantofi pentru nuntă şi pentru că nu a găsit nicăieri numarul 47, Cabral s-a urcat în noua lui maşină, un Mitsubishi Lancer Evolution, şi s-a oprit la Viena.

“Doi metri, 110 kilograme şi 47 la picior. Şi vine nunta, cu costumul nu am stres, căci îl face Alexandru Ciucu, deci va fi perfect. Dar de unde iau eu pantofi de eveniment numărul 47, care să-mi şi placă?! La noi mi-e greu să găsesc un pantof sport pe numărul meu. În plus, nu e nici timp, mă uit în calendar şi văd că până la nuntă am câte ceva trecut în program până şi în weekend-uri! Ce-i de făcut? Viena!, a povestit Cabral.

Astfel, Cabral a luat la rând toate magazinele din capitala Austriei în căutarea perechii de pantofi pe care să o încalţe la nunta din luna iunie cu Andreea Pătraşcu, iubita lui, care nu ştia de escapada logodnicului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton