Homepage  / Vedete străine

Cadoul inedit pe care l-a primit Lilibet de la Regele Charles. Ce l-a nemulțumit pe prințul Harry

Cadoul inedit pe care l-a primit Lilibet de la Regele Charles. Ce l-a nemulțumit pe prințul Harry
8

de Andra Stana,

Mezina prințului Harry a împlinit recent 2 ani. Cu această ocazie, Regele Charles i-ar fi oferit celei mai mici nepoate, prințesa Lilibet, un cadou foarte special. Din nefericire, prințul Harry și Meghan Markle nu au fost deloc mulțumiți de cadoul primit de la noul suveran britanic. Iată de ce.

Familia regală se află în prezent în mijlocul unuia dintre cele mai disfuncționale momente ale sale din epoca modernă. În mod constant apar relatări despre supărări și neînțelegeri între diverși membri.

Una dintre poveștile recente s-a axat pe faptul că, în mediul online, au apărut cu întarziere urările de „La mulți ani” pentru Lilibet, fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle.

Ce i-a dăruit Regele Charles lui Lillibet de ziua ei

Cu ocazia zilei de naștere a nepoatei sale, Regele Charles i-ar fi oferit în dar o căsuță personalizată, scrie marca.com. Charles, care și-a întâlnit o singură dată nepoata, a considerat că acesta ar fi un cadou potrivit pentru Lilibet.

„Vrea să-i ofere lui Lili ceva ce va folosi și va fi al ei, de care își va aminti pentru totdeauna”, a declarat o sursă regală pentru OK! Magazine.

Potrivit unei surse regale, citate de yahoo.com, monarhul în vârstă de 74 de ani a comandat o căsuță de joacă personalizată pentru fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle, prințesa Lilibet, care a împlinit duminică doi ani.

„Regele Charles și-a pus asistenții să se uite la o căsuță de joacă personalizată, similară cu cea pe care au avut-o regina Elisabeta și prințesa Margareta când erau mici”, a dezvăluit o sursă apropiată familiei regale.

Cadoul inedit pe care l-a primit Lilibet de la Regele Charles. Ce l-a nemulțumit pe prințul HarryIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Casa de joacă a reginei de la Windsor Royal Lodge are apă curentă și electricitate și a fost îndrăgită de copiii, nepoții și strănepoții ei de-a lungul anilor. Mini-căsuța cu două etaje i-a fost dăruită reginei Elisabeta de către locuitorii din Țara Galilor cu ocazia celei de-a șasea aniversări a acesteia și poartă numele de „Y Bwthyn Bach”, care înseamnă „Căsuța”.

Obiecțiile prințului Harry

Cu toate acestea, se zvonește că prințul Harry a aflat de idee și l-a anunțat rapid pe Charles că nu vrea să vadă un astfel de cadou apărând la casa lor din California.

„Harry l-a avertizat pe Charles să fie mai puțin extravagant”, a declarat o sursă.

Se pare că prințul Harry și Meghan Markle nu vor ca Archie și Lilibet să primească jucării foarte scumpe.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton