Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cadoul special oferit de Kate Middleton soacrei sale, Camilla. Ducesa împlinește 75 de ani

Cadoul special oferit de Kate Middleton soacrei sale, Camilla. Ducesa împlinește 75 de ani
7

de Andra Stana,

Kate Middleton și-a asumat rolul de fotograf al familiei regale britanice. Pe lângă fotografiile pe care le face an de an celor trei copii ai săi, cu ocazia zilelor de naștere a celor mici, ducesa de Cambridge a fotografiat-o recent și pe soția prințului Charles, Camilla, ducesă de Cornwall, în preajma celei de-a 75-a aniversări a acesteia, pe 17 iulie.

Kate Middleton a fost rugată de Camilla să facă un portret pentru coperta unei reviste

Fotografia realizată de Kate Middleton va fi prezentată pe coperta viitorului număr al revistei Country Life.

Pentru a sărbători apropiata aniversare a celor 75 de ani a Ducesei de Cornwall și cea de-a 125-a aniversare a revistei, Alteța Sa Regală a editat, în calitate de invitată, o ediție specială comemorativă a @CountryLifeMagazine, care va fi publicată miercuri, 13 iulie„, a anunțat contul de Instagram al lui Charles și Camilla. „📸 Comandată de Ducesa de Cornwall în calitate de editor invitat, Alteța Sa Regală a invitat-o pe Ducesa de Cambridge să surprindă imaginea de pe copertă la casa ei din Wiltshire, Raymill.”

Pe lângă prezentarea fotografiei pe care Kate a făcut-o pentru revistă, postarea de pe Instagram include și o imagine din culise în care Camilla pozează pentru soția prințului William, scrie etonline.com.

Camilla, soția prințului Charles, a apărut deja de două ori în reviste din Marea Britanie. De asemenea, ea a acordat un interviu pentru British Vogue, în care a vorbit deschis despre căsătoria ei și a lui Charles.

„Nu este ușor uneori, dar încercăm întotdeauna să avem un punct în ziua în care ne întâlnim. Uneori este ca și cum ar fi ca niște nave care trec în noapte, dar întotdeauna stăm împreună și bem o ceașcă de ceai și discutăm despre ziua respectivă”, a împărtășit ea. „Avem un moment. Este minunat să recuperăm timpul atunci când avem un pic de timp.”

„Știi, când plecăm, cel mai frumos lucru este că stăm și ne citim cărțile în colțuri diferite ale aceleiași camere”, a adăugat Camilla despre ea și soțul ei în vârstă de 73 de ani. „Este foarte relaxant pentru că știi că nu trebuie să faci conversație. Pur și simplu stai și ești împreună”.

Cadoul special oferit de Kate Middleton soacrei sale, Camilla. Ducesa împlinește 75 de aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton