Homepage  / Vedete / Vedete străine

Çağatay Ulusoy a început filmările la noul serial

Çağatay Ulusoy a început filmările la noul serial

de Redactia Tvmania

Çağatay Ulusoy (pe care l-aţi văzut în „Intrusul” şi „Yaman”) a început de curând filmările la primul serial produs de Netflix pentru Turcia. Proiectul a fost anunţat încă din luna mai a anului trecut.

În acest serial, Çağatay (27 de ani) îi va da replica frumoasei Burcu Biricik („În numele fericirii”), anunţă ntv.com.tr, iar din distribuţie vor mai face parte Ayça Ayşin Turan (care a avut succes în Turcia cu serialul „Meryem”), Okan Yalabık (Ibrahim Paşa din „Suleyman Magnificul”), Hazar Ergüçlü („Elita societăţii”, „Yaman”) şi Mehmet Kurtuluş („Kösem”).

 

Pentru acest serial, al cărui titlu nu a fost anunţat încă, Netflix va colabora cu cei de la O3 Medya, care au realizat producţii precum „Patria mea eşti tu”. Despre noul său proiect – care va avea 10 episoade şi va fi lansat la toamnă – Çağatay a spus că este „diferit şi frumos”. El îi va da viaţă lui Hakan, un bărbat care călătoreşte din zilele noastre în secolul al V-lea şi care descoperă că are puteri supranaturale. Cu ajutorul acestora el va lupta contra forţelor malefice care ameninţă Istanbulul.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton