Homepage  / Vedete / Vedete străine

Çağatay Ulusoy își pregătește revenirea pe Netflix. Ce știm până acum despre noul serial

Çağatay Ulusoy își pregătește revenirea pe Netflix. Ce știm până acum despre noul serial

de Andra Stana,

Anul 2023 a început bine pentru Çağatay Ulusoy. Unul dintre cei mai iubiți actori ai Turciei va fi protagonistul unui nou serial difuzat de platforma Netflix. Iată despre ce proiect este vorba.

Çağatay Ulusoy, care a lipsit o vreme din atenția fanilor, va reveni pe micile ecrane cu un nou serial, o producție OGM Pictures. Despre noul proiect al celebrului actor se știe momentan că va fi format din 8 episoade. Totodată, filmările pentru noua serie vor începe în curând, iar aceasta va fi difuzată pe platforma Netflix.

Ulusoy va juca în „Kübra”, adaptarea cărții cu același nume scrise de Afşin Kum. Un alt roman scris de Kum este „Sıcak Kafa“, care a fost adaptat pentru Netflix sub titlul „Mânia minții”.

Recent, s-a aflat că regia va fi semnată de frații Taylan. De asemenea, producția va avea în distribuție două personaje principale feminine. Primul nume anunțat este cel al actriței Büşra Develi.

Care este povestea serialului Kübra

Serialul „Kübra” se concentrează pe povestea lui Gökhan Șahinoğlu, care lucrează într-un atelier de producție.

Gökhan Șahinoğlu este cunoscut în cartierul său ca fiind un tânăr respectuos, credincios și matur. Într-o zi, acesta primește pe telefonul mobil un mesaj de la grupul virtual de prieteni din care face parte de ceva vreme. Mesajul utilizatorului pe nume Kübra spune doar atât: „Ești diferit”.

Gökhan nu înțelege la început. Nu-i pasă prea mult. Dar, pe măsură ce numărul mesajelor crește, curiozitatea lui crește. Pentru că această Kübra știe prea multe despre el, dar și despre toți cei din jurul său.

În ce alte proiecte Netflix a fost implicat Ulusoy

Acum, pe Netflix poate fi urmărit un alt serial de succes al lui Ulusoy. Este vorba de „Ultimul protector al orașului”, o producție lansată în 2020, formată din 4 sezoane.

Serialul turcesc spune povestea unui tânăr care trăiește în Istanbulul zilelor noastre. El descoperă că se trage dintr-un ordin străvechi și pornește într-o aventură pentru a salva orașul de un inamic etern.

În fine, Ulusoy, care a filmat două sezoane pentru serialul Terzi, producție Netflix, a finalizat și filmările la filmul Gentleman, în care a jucat cu frumoasa Ebru Șahin.

De asemenea, „Cartierul supraviețuirii”/„Paper Lives”, în original „Kagittan Hayatlar”, un alt proiect al lui Çağatay Ulusoy, a putut fi urmărit de fanii români pe Netflix.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton