Homepage  / Vedete / Vedete străine

Caitriona Balfe („Străina”/ „Outlander”) s-a logodit

Caitriona Balfe („Străina”/ „Outlander”) s-a logodit

de Redactia Tvmania

Caitriona Balfe, pe care fanii serialelor de pe micile ecrane o știu din „Străina”/ „Outlander”, s-a logodit în timpul sărbătorilor de iarnă cu iubitul ei din ultimii doi ani, Tony McGill, anunță People.

Balfe a luat pe toată lumea prin surprindere cu vestea logodnei sale după ce, duminică seară, la gala de decernare a Globurilor de Aur 2018, a apărut purtând inelul cu diamant primit de la iubitul ei.

„(Cererea în căsătorie) a avut loc în timpul vacanței și sunt foarte fericită”, a declarat actrița în vârstă de 38 de ani.

La Globurile de Aur 2018, actrița a primit o nominalizare pentru Cea mai bună actriță într-un serial dramă, dar a pierdut trofeul în detrimentul lui Elisabeth Moss, protagonista din „The Handmaid’s Tale”.

Până acum, starul din „Outlander” a ținut departe de ochii curioșilor relația sa cu Tony McGill, deși cei doi formează un cuplu de doi ani. Printre puținele ocazii în care au fost fotografiați împreună se numără Premiile Oscar Wilde din 2017 și evenimentul în cadrul căruia Jodie Foster a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, în 2016.

Potrivit ew.com, Balfe și actualul său logodnic au fost văzuți pentru prima dată împreună în 2015, când un prieten al actriței a postat un filmuleț pe Instagram. În acest video, Caitriona stătea în brațele lui McGill.

 

https://www.instagram.com/p/xUj2mnE2WA/

Sezonul trei din „Străina”/ „Outlander” a ajuns la final anul trecut, pe 10 decembrie, serialul putând fi urmărit și în România, în același timp cu restul lumii, pe platforma Netflix. Sezonul al patrulea din „Străina” va avea 13 episoade, ca și cel de-al treilea, care vor ajunge pe micile ecrane în toamna lui 2018.

Pentru mai multe informații despre următorul sezon „Străina”, citiți acest articol.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton