Homepage  / Vedete străine

Calista Flockhart și Harrison Ford, spectaculoși pe covorul roșu de la Cannes 2023. Ce gafă au făcut organizatorii

Calista Flockhart și Harrison Ford, spectaculoși pe covorul roșu de la Cannes 2023. Ce gafă au făcut organizatorii
16

de Cătălina Matei,

Cea de-a 76-a ediție anuală a Festivalului de film de la Cannes este în plină desfășurare, iar aseară a avut loc premiera filmului „Indiana Jones And The Dial Of Destiny”. Bineînțeles, în centrul atenției au fost Harrison Ford și Calista Flockhart, care au avut parte și de un moment neplăcut din cauza organizatorilor.

Calista Flockhart și Harrison Ford, pe covorul roșu de la Cannes 2023

Una dintre cele mai așteptate premiere de la Festivalul de film de la Cannes a fost premiera peliculei „Indiana Jones And The Dial Of Destiny”, iar Harrison Ford (80 de ani) și Calista Flockhart (59 de ani) au făcut senzație pe covorul roșu.

Celebrul actor a purtat un costum negru, în timp ce partenera sa, Calista Flockhart, a ales să poarte o rochie neagră, lungă până în pământ.

În ce-l privește pe Harrison Ford este ultima sa prestație pentru „Indiana Jones”, așa că emoțiile au fost uriașe. Mai precis, este a cincea și ultima sa apariție în rolul unui arheolog. De asemenea, actorul a fost onorat și cu un Palme d’Or onorific, drept omagiu pentru personajul său din Indiana Jones.

Și cum Harrison Ford și Calista Flockhart formează un cuplu renumit pentru discreția sa, apariția celor doi a fost extrem de așteptată de public.

Calista Flockhart și Harrison Ford, spectaculoși pe covorul roșu de la Cannes 2023. Ce gafă au făcut organizatoriiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Din păcate însă, cei doi au avut parte și de un incident neplăcut din partea organizatorilor. Cei de la DailyMail au surprins într-un video gafa acestora. Când au intrat în sala în care a avut loc proiecția filmului, Calista Flockhart a remarcat faptul că ei i se rezervase loc în spatele soțului ei, ceea ce a făcut-o să zâmbească și să-i spună lui Harrison Ford. Actorul a putut fi auzit murmurând: ”Oh!”.

Cine va fi următorul Indiana Jones?

James Manglod, regizorul filmelor „Walk the Line” și „Logan”, care a regizat și „Indiana Jones 5”, a intrat pe Twitter pentru a zdrobi zvonurile conform cărora Phoebe Waller-Bridge, din seria „Fleabag” și care joacă în „Dial of Destiny”, va fi următorul Indiana Jones, după ce Harrison Ford, în vârstă de 80 de ani, va apărea pentru ultima dată în acest rol.

Nimeni nu îl „preia”, nu îl înlocuiește pe Indy și nici nu îi ia locul, și nici nu este „șters” prin vreun artificiu. Și nu a fost niciodată, în niciun montaj sau scenariu – dar trolii vor fi troli – așa își obțin click-urile”, a scris Mangold pe Twitter cu ceva timp în urmă.

„Vă rog să nu mă obosiți subliniind că din când în când un trol are dreptate”, a continuat Mangold. „Chiar și o veveriță oarbă găsește câte o nucă din când în când. Tot ce trebuie să faci este să te uiți la fotografiile de pe platourile de filmare și la interviuri [și] obții suficiente informații pentru a face presupuneri nebunești despre intriga unui film. Diferența [dintre troli și toți ceilalți este că ei încearcă să facă [bani] de pe urma sentimentelor voastre față de alte filme și a politicii de război cultural.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton