Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cam multe scandaluri la filmările pentru „Hercai”! De ce s-ar face vinovați cei doi actori principali, Akın Akınözü și Ebru Şahin

Cam multe scandaluri la filmările pentru „Hercai”! De ce s-ar face vinovați cei doi actori principali, Akın Akınözü și Ebru Şahin

de Redactia Tvmania

Povestea de dragoste dintre Miran (Akın Akınözü) și Reyyan (Ebru Şahin) continuă în Turcia cu episoade noi din „Hercai”, dar și cu noi răsturnări de situație. Însă drama nu s-ar limita la ce se întâmplă în fața camerelor video, ci ar continua și în culise.

 

„Hercai”, unul dintre cele mai populare seriale turcești ale ultimilor ani, o poveste intensă de dragoste și răzbunare cum numai turcii știu să creeze, se află la noi, la Kanal D, încă la început, dar în țara natală a ajuns deja la sezonul 3. 

 

Oficial, toate-s bune și frumoase, cu o echipă mare și sudată, după atâta și atâta timp petrecut împreună, la filmări. În culisele serialului, însă, lucrurile nu ar sta chiar așa, drept dovadă, periodic mai apare câte un zvon despre tensiuni și situații încordate. Cele mai interesante, zicem noi, sunt cele despre cei doi protagoniști: astfel, Akın Akınözü ar fi iute la mânie, cu un temperament destul de volatil, cât despre Ebru Şahin, actrița exasperează pe toată lumea fiind veșnic în întârziere.

 

Cel mai recent luna trecută, jurnalista Birsen Altuntaş, a cărei rubrică cu detalii din culisele producțiilor tv locale este citită de o mulțime de fani, a scris că Ebru Şahin a reușit să supere pe toată lumea, inclusiv pe producătoarea Banu Akdeniz, pentru că nu e niciodată gata la timp, de multe ori întreaga echipă fiind nevoită să o aștepte pentru a putea filma scenele programate.

 

Iar o altă sursă scria, tot luna trecută, că persoane sus-puse au intervenit într-o duminică seară de la mijlocul lui februarie, pentru a întârzia – nici mai mult nici mai puțin – decolarea unui avion, o cursă internă Istanbul – Midyat (orașul unde se filmează „Hercai”), pentru ca frumoasa Ebru Şahin să se urce la bord. Avionul ar fi stat pe pistă 10 minute în plus, să o aștepte pe actrița ce fusese prinsă în trafic. Odată sosită, Ebru – care trebuia neapărat să se prezinte la filmări a doua zi, în Midyat – și-a cerut scuze personal pilotului și celorlalți pasageri.

 

Tot Birsen Altuntaş a scris, de data aceasta în noiembrie anul trecut, că Akın Akınözü s-ar fi enervat teribil și ar fi sărit cu pumnii la bătaie atunci când un asistent de regie a îndrăznit să-i reproșeze că prea întârzie la filmări și ar trebui să petreacă ceva mai puțin timp în rulota proprie. Atunci, totul s-a terminat cu bine pentru că au intervenit cei prezenți, ulterior actorul refuzând să mai lucreze cu respectivul asistent. 

 

În ambele cazuri, și cel al lui Ebru Şahin, și cel al lui Akın Akınözü , oficialii „Hercai” au luat poziție și au dezmințit zvonurile, catalogându-le simple bârfe.

 

În altă ordine de idei, presa din Turcia comentează scăderea destul de consistentă a audiențelor pentru „Hercai”, mai ales după ce serialul difuzat de ATV a fost mutat, de la începutul anului, din serile de vineri în cele de duminică. Cum povestea a ajuns deja la sezonul 3 și e greu de menținut interesul telespectatorilor după atâtea răsturnări de situație, se pare că serialul se îndreaptă spre sfârșit. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton