Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Camelia Bălțoi, dezvăluiri inedite: „Sunt împăcată cu ce s-a întâmplat” | EXCLUSIV

Camelia Bălțoi, dezvăluiri inedite: „Sunt împăcată cu ce s-a întâmplat” | EXCLUSIV

de Redactia Tvmania

Viața este o continuă schimbare pentru Camelia Bălțoi (32 de ani), prezentatoarea știrilor sportive de la Antena 1. După ce în 2020 a trecut printr-un roller coaster de emoții, Camelia ne-a dezvăluit cum a marcat-o ultimul an mai ales la nivel profesional.

Drumul Cameliei s-a schimbat în paralel cu pandemia. Deși tuturor ne-a fost greu din acest motiv, pe urmerii ei a cântărit și schimbarea profesională prin care a trecut. După ani de zile petrecuți la pupitrul știrilor din sport de la Digi, la finalul lunii martie 2020, aflam că frumoasa prezentatoare se alătură echipei de la Antena 1. Camelia rememorează acele clipe și spune că transiția a fost „de poveste”:

 „A fost de poveste sau… ca la TV. Un telefon primit într-o dimineața, când nici nu te gândești ca din acel moment ți se va schimba drumul în viața. La AntenaSport am parte de o echipă frumoasă, care are grijă de mine. Cred că de asta îmi place mult. Mă simt bine cu ei. Am alți oameni în jurul meu, se discută altfel, am parte de experiențe noi şi de proiecte interesante. AntenaSport e altceva în viața mea”, a povestit Camelia pentru TVMania.

Camelia  Bălțoi și-a regândit cariera pentru că, spune ea, simțea „nevoia de o schimbare”. Ne-a atras atenția dezvăluirea ei: „În momentul în care am fost ca mine, am fost văzută”. Încrezătoare în potențialul ei a reușit să facă câteva modificări și la nivelul sinelui, în urma cărora consideră că a avut parte de această schimbare profesională:

„Știți filmul ‘’Eat, Pray, Love’’, cu Julia Roberts în rol principal? Am plecat într-o vacanță de genul celei din film. M-am descoperit. Am realizat ce atuuri am și le-am dezvoltat. O femeie, când se bucură de ea, strălucește. Am acceptat tot și am respectat niște reguli. Am fost corectă, am iertat de multe ori, am ajutat, am învățat în urma fiecărei experienţe și am sperat. Am devenit, de fapt, eu. Oamenii au simțit asta. I-am atras fără efort. Așa a venit și telefonul din acea dimineața. Şefii mei „m-au văzut”. Speranța chiar moare ultima”, a mai spus prezentatoarea știrilor din sport de la Antena 1. 

În cele din urmă, Camelia consideră că ultimul an i-a adus în viața ei și lucruri bune, care au determinat-o să se dezvolte:

„Am primit multe lecții. Însă sunt împăcată cu ce s-a întâmplat, pentru că acum sunt o variantă mai bună decât înainte. Sunt mai matură”, a conchis Camelia Bălțoi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton