Homepage  / Vedete româneşti

Camelia Potec, despre momentul în care și-a pierdut tatăl: „Parcă și-a programat moartea”. Ce regret are

Camelia Potec, despre momentul în care și-a pierdut tatăl: „Parcă și-a programat moartea”. Ce regret are

de Roxana Mirea,

Camelia Potec îi simte extrem de mult lipsa tatălui ei, Grigore Potec. Acesta a încetat din viață în urmă cu aproximativ patru luni. Campioana olimpică a fost invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV, și a vorbit despre momentul în care a aflat că tatăl ei a decedat. În plus, ea a dezvăluit și care este regretul pe care-l are.

Camelia Potec, despre momentul în care și-a pierdut tatăl

Tatăl Cameliei Potec a încetat din viață în luna iulie a acestui ani. Grigore Potec a fost găsit fără viață în propria locuință. În cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV, acesta a spus că nimeni nu se aștepta ca tatăl ei să moară, mai ales că era mereu cu zâmbetul pe buze și avea 67 de ani.

„Este dureros. Nu ne pregăteam de așa ceva, nu ne așteptam. A venit subit. Era un om care ne ținea pe noi optimiști. Vorbeam zilnic, îmi doream sa ne vedem mai des, dar… Nimeni nu se aștepta să moară, era puternic, cu zâmbetul pe buze. Eram la olimpiada când am primit vestea.

Suferea de un mic diabet pe care îl ținea sub control, nu era de moarte. Ținea dietă, avea grijă, era sub tratament. Stresul poate ca l-a adus aici. La 67 de ani conducea o companie, cu mai bine de 100 de oameni, era foarte activ. Zicea că dacă stă acasă, o să moară a doua zi. Râdea de noi când îi spuneam că suntem obosiți. Mă gândesc că parcă și-a programat moartea. Asta s-a întâmplat imediat după ce am terminat toate concursurile. Mă bucur că am ajuns și că am putut să îl conduc pe ultimul drum„, a declarat Camelia Potec, în cadrul emisiunii de la Pro TV.

Care este regretul Cameliei Potec

În continuare, Camelia Potec a mai spus că simte prezența tatălui ei și că îl poartă permanent în suflet. De asemenea, campioana are convingerea că tot el îi dă puterea să meargă mai departe și să aibă zâmbetul pe buze în continuare. Singurul regret al acesteia este că nu a apucat să petreacă mai mult timp cu el.

Eu mă bucur din tot sufletul că suntem sănătoți și am senzația că el este lângă noi în continuare și că ne dă puterea pe care o avem și ne spune ce să facem. Mi-am reluat activitatea. Am același entuziasm, am aceeași putere, dar îl am în suflet și am senzația că îl am lângă mine. Nu am fost pregătită pentru asta. Când lucrăm și avem programul încărcat și vedem că timpul trece, nu ne gândim să petrecem mai mult timp ce cei dragi și ăsta este unul dintre lucrurile pe care le regret. Mi-ar fi plăcut să am mai mult timp”, a mai spus Camelia Potec.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton