Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cameron Diaz, despre lupta cruntă dusă de Drew Barrymore cu alcoolul. „A fost greu să asist la asta”

Cameron Diaz, despre lupta cruntă dusă de Drew Barrymore cu alcoolul. „A fost greu să asist la asta”
5

de Andra Stana,

Cameron Diaz spune că i-a oferit lui Drew Barrymore „sprijinul de care avea nevoie” în timpul luptei pe care fosta actriță a dus-o cu alcoolul.

Diaz a recunoscut că experiența a fost „greu de privit”. „Am știut că dacă noi toți am rămas cu ea și i-am oferit sprijinul de care avea nevoie, își va găsi calea”, a adăugat Diaz, în vârstă de 50 de ani, spunând că are „încredere absolută” în recuperarea lui Barrymore.

„Nici nu poți înțelege cum a fost să fii ea când era un copil și apoi să-și găsească abilitățile de a se salva pe ea însăși”, a continuat ea.

Barrymore, în vârstă de 48 de ani, a dezvăluit în decembrie 2021 că a renunțat la alcool cu doi ani și jumătate în urmă.

Cameron Diaz, despre lupta lui Drew Barrymore cu alcoolulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

În anul următor, ea a mărturisit că a băut mult pentru a „amorți durerea” provocată de divorțul de cel de-al treilea soț al ei, Will Kopelman, în anul 2016.

Barrymore s-a căsătorit cu consultantul de artă, în vârstă de 44 de ani, în 2012, iar în prezent sunt părinții a două fiice – Olive, în vârstă de 10 ani, și Frankie, în vârstă de 8 ani.

„Chestia cu băutura pentru mine a fost o constantă”, a declarat ea pentru People în decembrie 2022 despre consecințele despărțirii lor „chinuitoare”.

„Pur și simplu m-a doborât”, a explicat vedeta din „Never Been Kissed”, care a mers pentru prima dată la dezintoxicare când avea 13 ani. „Încercam doar să… mă simt bine – iar alcoolul a făcut asta în totalitate pentru mine”.

De fapt, consumul de alcool de după divorț a devenit atât de intens încât terapeutul lui Barry Barry Barrymore, Barry Michaels, a renunțat să o mai vadă.

„A spus pur și simplu: Nu mai pot face asta“, a explicat ea într-un articol din LA Times. „Eu am spus: Am înțeles. … Vezi că nu mă simt mai bine. Și sper, într-o zi, că voi putea să-ți recâștig încrederea”.

Deși prietenii lui Barrymore și Michaels i-au atras atenția asupra dependenței sale, ea nu s-a oprit din băut până când nu a filmat primul episod din „The Drew Barrymore Show” în 2019.

„Cred că șansa unei emisiuni ca asta m-a trezit. Mi-am dat seama că nu pot face asta dacă nu sunt într-un loc limpede“, a spus ea.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton