Homepage  / Ultimul număr

Cameron Diaz este „Profă rea, dar buuună”

Cameron Diaz este „Profă rea, dar buuună”

de Redactia Tvmania

„Profă rea, dar buuună” e o comedie care obţine o notă de trecere, dar care se împiedică de glume banale şi de o protagonistă care nu-ţi poate fi deloc simpatică.

Regizată de fiul celebrului Lawrence Kasdan (Jake), comedia de faţă îi oferă blondei Cameron Diaz şansa unui rol principal consistent, care i-a cam lipsit în ultimii ani. Ideea filmului nu e rea, au decretat criticii, dar execuţia lasă de dorit: un fel de „Moşul cel rău” (2003), care nu are curajul să depăşească graniţele comice.

Protagonista este un anti-erou demn de tot dispreţul privitorului (care devine astfel indiferent la toate glumiţele de pe ecran), iar dialogul se vrea amuzant, dar se împotmoleşte în prea multe aluzii sexuale şi înjurături.

Diaz este Elizabeth Halsey, un cadru didactic pentru care „profesionalismul” e un cuvânt care lipseşte cu desăvârşire din vocabularul ei. E leneşă, înjură, fumează marijuana, bea în timpul orei, nu predă niciodată nimic, fură bani din fondul şcolii şi nu vrea decât să se lase de meserie şi să trăiească din banii bogatului ei logodnic.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton