Homepage  / Netflix

Cameron Diaz revine pe platourile de filmare. În ce producție va juca actrița

Cameron Diaz revine pe platourile de filmare. În ce producție va juca actrița

de Cătălina Matei,

După ce părea că a spus „Adio!” Hollywood-ului  pentru totdeauna, Cameron Diaz revine pe platourile de filmare, iar cel care a convins-o este chiar partenerul ei din noul film. Despre cine este vorba?

După ce în 2018 Cameron Diaz părea că nu își mai dorește să-și continue cariera în actorie, concentrându-se mai mult pe viața de familie, iată că celebra actriță s-a răzgândit.  Iar cel care a făcut-o să revină pe platourile de filmare este actorul Jamie Foxx, alături de care va juca în comedia de acțiune „Back in Action”, o producție Netflix, notează Variety.

Cameron și Jamie au mai jucat împreună, cea mai recentă peliculă fiind în 2014, într-un remake „Annie”, un musical de comedie. Acesta a fost și ultimul rol al îndrăgitei actrițe la Hollywood, după care a decis să se retragă din lumea filmului.

Anunțul revenirii a fost confirmat oficial de Jamie Foxx pe contul său de Twitter, care a scris și că filmările vor începe anul acesta.

În același timp, Cameron Diaz a confirmat vestea și în social media: „Jamie Foxx, doar tu m-ai fi putut convinge să mă întorc! Abia aștept! O să fie colosal”, a scris actrița pe Instagram Stories.

Producția „Back in Action” va fi regizată de Seth Gordon, iar Jamie Foxx  este producătorul executiv al filmului, împreună cu Datari Turner, O’Brien și Mark McNair.

Cameron Diaz, o mămică fericită și proprietarea unei mărci de vin

După căsătoria ei cu Benji Madden în 2015 și apariția fetiței lor, Cameron a decis că familia este mult mai importantă decât cariera de actriță. Chiar a refuzat oferte de aproape 100 de milioane de dolari. De altfel, într-unul dintre interviurile acordate anul trecut Diaz numit mirajul Hollywood-ului „o capcană” de care a scăpat după căsătoria ei.

„M-am oprit și mi-am analizat viața. Când faci un film… ei te dețin. Ești acolo 12 ore pe zi, luni întregi, și nu ai timp de nimic altceva. Am continuat așa multă vreme, muncind, făcând filme, măcinându-mă. Nu am avut timp de viață personală”, i-a povestit Cameron lui Gwyneth Paltrow într-un interviu acordat în 2020 pentru platforma Goop.

Totodată, în urmă cu doi ani, actrița a intrat în afaceri cu băuturi alcoolice. Mai precis, Cameron a lansat un vin de succes, Avaline, împreună cu prietena și partenera sa Katherine Power, în iulie 2020. Vinul este făcut din struguri organici, fără adaos de zaharuri și coloranți, ideal pentru vegani.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton