Homepage  / Știri

Cameron şi A-Rod şi-au petrecut vacanţa în Mexic

Cameron şi A-Rod şi-au petrecut vacanţa în Mexic

de Redactia Tvmania

Actriţa Cameron Diaz şi jucătorul de baseball Alex Rodriguez, care şi-au reluat recent tumultuoasa idilă, au petrecut Ziua Recunoştinţei împreună, în Mexic, relatează FemaleFirst.co.uk.

Cei doi s-au împăcat după ce presa tabloidă scrisese despre încă o despărţire, petrecută luna trecută (e la ordinea zilei, în ce-i priveşte), şi au fost fotografiaţi în timp ce stăteau la soare pe o superbă plajă din statul nord-american.

Diaz şi Rodriguez şi-au început legătura în februarie, însă au rupt relaţiile în octombrie în urma unei dispute privind viitorul idilei lor, iar apropiaţii spun că despărţirile lor sunt ceva obişnuit.

“Se împacă şi se despart tot timpul”, a declarat o sursă, citată de revista Us Weekly. Un alt martor la una dintre ieşirile lor recente, care a dat naştere zvonurilor că s-ar fi reconciliat, a spus că cei doi “păreau foarte «împreună». Cameron îl ţinea de mână şi se giugiuleau”.

Alex Rodriguez a avut legături cu mai multe vedete după ce s-a despărţit de soţia lui, Cynthia Scurtis, în 2008. El a ieşit, printre altele, cu Madonna şi cu actriţa Kate Hudson.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton