Homepage  / Vedete / Vedete străine

Camila Sodi, Eduardo Yañez şi Sergio Goyri joacă în cea mai nouă telenovelă de la Telemundo

Camila Sodi, Eduardo Yañez şi Sergio Goyri joacă în cea mai nouă telenovelă de la Telemundo

de Redactia Tvmania

Postul Telemundo vrea să dea lovitura începând cu septembrie în SUA cu o nouă telenovelă plină de acţiune, „Falsa identidad”, ai cărei protagonişti sunt Camila Sodi (nepoata Thaliei) şi Luis Ernesto Franco („Señora Acero”). Distribuţia este una de primă-mână din care fac parte actori cunoscuţi din telenovele precum Erick Hayser, Eduardo Yañez, Geraldine Bazán, Azela Robinson, Sergio Goyri, Alejandro Camacho şi Gabriela Roel.

 

În centrul poveştii se află Isabel (Camila) şi Diego (Luis), un bărbat şi o femeie care vor să scape de trecutul care îi urmăreşte, şi anume de duşmanii lor. Diego fuge de un narco-traficant periculos, iar Isabel de un bărbat violent, care i-a distrus viaţa. Ca să scape ei îşi iau o nouă identitate şi se dau drept soţ şi soţie. 

„Sunt fericită să fac parte din noul proiect al companiei Telemundo şi să fiu pe micile ecrane din SUA”, a declarat Camila, citată de peopleenespanol.com. Ultimul ei proiect tv a fost telenovela „Luis Miguel: La Serie” (2018), iar pe micile ecrane de la noi a fost văzută în 2016, la Happy Channel, în „Te provoc să mă părăsești”.

 

Vedeţi aici trailerul telenovelei „Falsa identidad”:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton