Homepage  / Vedete / Vedete străine

Camilla, detalii rare despre căsnicia ei cu prințul Charles. „Nu este ușor uneori”

Camilla, detalii rare despre căsnicia ei cu prințul Charles. „Nu este ușor uneori”
10

de Andra Stana,

Camilla face eforturi pentru a prioritiza timpul petrecut cu soțul ei în mijlocul programului lor încărcat.

Într-un interviu rar acordat revistei britanice Vogue, duce de Cornwall, în vârstă de 74 de ani, dezvăluie modul în care ea și Prințul Charles, cu care s-a căsătorit în 2005, își fac timp unul pentru celălalt în timp ce lucrează ca membri de rang înalt ai familiei regale.

„Nu este ușor uneori, dar încercăm întotdeauna să avem un moment în zi în care să ne întâlnim. Uneori este ca și cum ar fi ca niște corăbii care trec în noapte, dar întotdeauna ne așezăm împreună și bem o ceașcă de ceai și discutăm despre ziua respectivă”, spune Camilla, citată de etonline.com. „Avem un moment. Este minunat să recuperăm timpul atunci când avem puțin timp liber.”

„Știi, când plecăm, cel mai frumos lucru este că, de fapt, stăm și ne citim cărțile în colțuri diferite ale aceleiași camere”, adaugă Camilla despre ea și soțul ei. „Este foarte relaxant pentru că știi că nu trebuie să faci conversație. Pur și simplu stai și ești împreună”.

O relație plină de controverse

Relația celor doi nu a fost lipsită de controverse. Camilla și Charles s-au întâlnit înainte de primele lor căsătorii, ducesa cu Andrew Parker Bowles și Prințul de Wales cu Prințesa Diana.

Camilla, detalii rare despre căsnicia ei cu prințul CharlesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Prima căsătorie a luat sfârșit în 1995, iar cea de-a doua în anul următor. În acel moment, Camilla și Charles și-au reluat oficial idila, sub lupa publicului și a presei.

„Nu este ușor. Am fost cercetată atât de mult timp încât trebuie să găsești o modalitate de a trăi cu asta”, spune Camilla. „Nimănui nu-i place să fie privit tot timpul și, știi, criticat… Dar cred că, în cele din urmă, mă cam ridic deasupra și merg mai departe cu asta. Trebuie să mergi mai departe cu viața.”

Și a reușit, câștigând aprobarea Reginei Elisabeta, implicându-se în cauze legate de artă și de supraviețuitorii abuzurilor domestice și fiind bunica iubitoare a cinci copii.

Camilla spune că „este foarte plăcut să primească un mesaj” de la nepoții ei, dintre care trei sunt de la fiica ei, Laura, și doi de la fiul ei, Tom. „Învățăm de la oameni foarte tineri și ei învață și de la noi”, spune ea. „Așa a fost întotdeauna.”

Camilla împlinește anul acesta 75 de ani. „Am trăit mai mult decât mama mea”

Cu familia alături de ea, Camilla se pregătește să își marcheze cea de-a 75-a aniversare pe 17 iulie, deși ea declară pentru British Vogue că „nu va fi prea multă sărbătoare”.

„O voi petrece cu familia mea și cu câțiva prieteni”, spune Camilla, înainte de a reflecta la următoarea piatră de hotar.

„Cine vrea să împlinească 75 de ani, serios? Dar nu putem face nimic în privința asta. Asta e viața”, spune ea. „… Las [zilele de naștere] să vină și să plece. Vreau să spun că aș fi foarte fericită să dau timpul înapoi. Când ajungi la orice număr mare, fie că e vorba de 30, 50, 70, te gândești: „Doamne, ce bătrână e!”. Știi, mama mea a murit la 72 de ani, așa că am trăit mai mult decât mama mea, ceea ce este destul de ciudat.”

Deși are sentimente amestecate în legătură cu îmbătrânirea, Camilla crede că există un aspect pozitiv în a îmbătrâni. „Cred că nu mai poți face prea multe pentru tine. Ai făcut tot ce ai putut”, spune ea. „Cred că trebuie doar să accepți că ești cine ești. Ajungi să fii o persoană de 75 de ani”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton