Homepage  / Vedete / Vedete străine

Camilla, ducesa de Cornwall, a dezvăluit care sunt cărțile sale preferate

Camilla, ducesa de Cornwall, a dezvăluit care sunt cărțile sale preferate

de Redactia Tvmania

Pentru că petrecem mai mult timp acasă, Ducesa de Cornwall a decis să împărtășească câteva din lecturile sale preferate. Anunțul a fost postat pe rețelele de socializare oficiale ale casei regale, însoțit de o fotografie cu soția Prințului Charles în timp ce lectura pe treptele casei unde se află în autoizolare.

„Ernest Hemingway a spus odată: „Nu există prieten mai loial decât o carte”. În aceste vremuri dificile, când suntem izolați de cei pe care îi iubim, mulți dintre noi găsim o alinare în citit: pentru a ne stârni imaginația, a călători și a ne face să râdem. Cu acestea în minte, iată care este lista „prietenilor” mei cei mai dragi” a fost mesajul Ducesei.

Cărțile recomandate pentru lectură sunt „Poveste despre două orașe” de Charles Dickens, „Restless” de William Boyd, „Un gentleman la Moscova” de Amor Towles, „The Red Notebook” de Antoine Laurain, „Ucenicul arhitectului” de Elif Shafak, „The Simon Serrailler Series” de Susan Hill si „The Book of Dust: The Secret Commonwealth” de Philip Pullman.

Dintre cele enumerate, Ducesa de Cornwall a mărturisit că are o serie de cărți preferate pe care le-ar lua cu ea dacă ar fi să ajungă pe o insulă pustie. Prima menționată a fost cea scrisă de Elizabeth Jane Howard, „The Cazalet Chronicles”, însă n-ar renunța nici la cartea scrisă de fratele său, „Travels on my Elephant”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton