Homepage  / Articole

Campanie umanitară pentru copiii de la Spitalul Fundeni

Campanie umanitară pentru copiii de la Spitalul Fundeni

de Redactia Tvmania

Poate fi ultimul lor Crăciun. Fă-l mai frumos!

.

„Donează şi oferă-le o şansă la viaţă!” celor 145 de copii internaţi la Spitalul Fundeni din Bucureşti cu diagnosticul leucemie. Unica.ro şi Fundaţia Ringier le-a dăruit deja 10.000 de RON şi  au lansat o campanie umanitară menită să îi ajute pe cei care pot trăi pe 25 decembrie ultimul lor Crăciun. Merită să fie mai frumos!

Donează şi tu oricât poţi în contul RO48 ABNA 4100 2641 0029 8537 Banca: RBS BANK (ROMANIA) S.A.! Sau vino la sediul Ringier România – Unica.ro din bd. Dimitrie Pompeiu, nr.6, sector 2, Bucureşti şi dăruieşte-le celor mici haine, jucării, cărţi şi orice le poate aminti că sunt doar copii şi că merită să se bucure din plin de fiecare moment al vieţii!

Toţi banii donaţi de voi în această campanie, vor rămâne în conturile Fundaţiei Ringier, iar noi îi vom folosi lunar pentru a achita facturile medicamentelor de care cei 145 de copii au nevoie. Pentru transparenţă, vei putea urmări online oricând drumul parcurs de banii donaţi de tine şi vei vedea exact cum au ajutat ei copiii de la Fundeni.

.

“Încă o campanie umanitară?”


Dacă nu înţelegi de ce am făcut “încă o campanile umanitară”, gândeşte-te dacă ai fost  vreodată în situaţia de a alege între a cumpăra mâncare sau medicamente pentru copilul tău? Atunci vei înţelege cum se simt în fiecare zi mamele micuţilor internaţi la Fundeni. Pentru ele există o singură variantă – aceea de a le prelungi copiilor viaţa, indiferent de sacrificii.

Pe lângă tratamentul primit de la spital, majoritatea copiilor au nevoie de citostatice rare care nu se găsesc la noi în ţară, analize speciale care nu sunt decontate de CNAS, vitamine, calmante, protectoare hepatice şi renale. Dacă ar avea 3000 de lei în fiecare lună, Nadia Ulmeanu, asistenta şefă de la secţia Pediatrie a Spitalului Fundeni le-ar putea cumpăra toate tratamentele necesare. Să îi ajutăm împreună să spere la viaţă!

Campania „Donează şi oferă-le o şansă la viaţă!” se desfăşoară pe site-ul Unica.ro până pe 21 decembrie, iar în fiecare zi vei descoperi povestea de viaţă a unui copil diagnosticat cu leucemie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton