Homepage  / Vedete străine

Can Yaman a dispărut de pe rețelele sociale! Filmările pentru „El Turco”, serial original Disney Plus, au fost oprite

Can Yaman a dispărut de pe rețelele sociale! Filmările pentru „El Turco”, serial original Disney Plus, au fost oprite
6

de Roxana Mirea,

Can Yaman a dispărut de pe rețelele sociale. Conturile sale oficiale au fost închise sau blocate, iar fanii nu înțeleg ce s-a întâmplat. Trebuie precizat faptul că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru. Pe de altă parte, filmările pentru El Turco, un serial Disney+, în care Can Yaman joacă rolul principal, au fost întrerupte.

Can Yaman a dispărut de pe rețelele sociale

Can Yaman se bucură de un număr uriaș de fani în întreaga lume. Pe 30 septembrie 2022, a avut premiera serialul pe care l-a filmat în Italia, „Viola come il mare”.

Serialul, difuzat la postul Canale 5  a fost un succes imediat în ceea ce privește audiența și aprecierile publicului și ale criticilor. „Scriem deja al doilea sezon”, a dezvăluit producătorul Luca Bernabei despre „Viola come il mare”.

Așadar, Can Yaman va reveni în rolul lui Francesco Demir. Nu se cunosc alte detalii despre sezonul doi, însă este posibil ca o premieră să nu existe înainte de 2024 deoarece între timp atât Can Yaman, cât și Francesca Chillemi vor fi ocupați cu alte proiecte de televiziune.

Acum, fanii lui Can Yaman sunt cât se poate de îngrijorați pentru că actorul a dispărut de pe rețelele sociale. Contul de Instagram al actorului nu este disponibil deocamdată. „Ne pare rău, această pagină nu este disponibilă”, este mesajul care apare atunci când încercați să accesați pagina @CanYaman. De asemenea, niciunul dintre profilurile de Twitter active în prezent ale lui Can Yaman nu este contul lui oficial. Nici urmă de actor nici măcar pe Facebook.

De ce a dispărut Can Yaman de pe rețelele sociale

Există mai multe motive pentru care actorul Can Yaman a dispărut de pe rețelele sociale. Presa din italia a lansat mai multe ipoteze. Există suspiciunea că totul ar putea fi o mișcare de marketing lansată de managerii săi. La urma urmei, nu ar fi prima dată când se întâmplă acest lucru.

Pe de altă parte, există posibilitatea ca profilul său de Instagram să fi fost restricționat din cauza unor încălcări ale politicii rețelei sociale. De asemenea,  este posibil ca actorul să fi fost cel care și-a suspendat contul de Instagram în mod intenționat. Așadar, probabil Can Yaman a decis să își suspende profilul pentru o perioadă (puțin probabil să fi optat pentru ștergerea acestuia, având în vedere că are peste 10 milioane de urmăritori!).

Fanii ar trebui să stea liniștiți pentru că, cel mai probabil, Can Yaman va reveni în curând în mediul online. Nu este prima dată când actorul își suspendă activitatea de pe rețelele sociale. Acest lucru s-a mai întâmplat și anul trecut.

Mondadori Lifestyle Collection – September 16, 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Filmările pentru „El Turco” au fost oprite

Este o perioadă aglomerată pentru Can Yaman. Pe lângă faptul că serialul „Viola come il Mare” se bucură de un succes imens pe Canale 5, unde este difuzat în fiecare vineri seara, actorul este ocupat și pe platoul de filmare al serialului „El Turco”, care va fi lansat în curând pe Disney+.

Cu toate acestea, în ultimele zile s-a aflat că filmările, care erau în curs de desfășurare la Budapesta, au fost întrerupte din cauza stării de sănătate a lui Can. Este de la sine înțeles că fanii lui Can Yaman s-au alarmat imediat. În mediul online, vestea că „este bolnav” a circulat insistent. În realitate, s-ar părea că actorul are o simplă răceală și că se va întoarce în curând pe platou pentru a face ceea ce știe să facă cel mai bine: să joace și să intre în pielea personajelor sale.

Serialul „El Turco” este adaptarea unui roman istoric, despre soarta unui soldat turc din secolul 17, care e salvat de la moarte de niște săteni italieni și apoi îi ajută să se revolte împotriva asupritorilor locali. Serialul face parte dintre numeroasele proiecte originale ale platformei Disney Plus.

În plus, în viitorul apropiat el va lucra pentru serialul „Sandokan”, ale cărei filmări au fost amânate deocamdată.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton