Homepage  / Vedete / Vedete străine

Can Yaman a lansat un parfum, „Mania”. Cât costă și cine poate cumpăra aroma celebrului turc

Can Yaman a lansat un parfum, „Mania”. Cât costă și cine poate cumpăra aroma celebrului turc

de Redactia Tvmania

Can Yaman nu stă degeaba. Mutat în Italia de la începutul anului, pentru proiecte profesionale – are rolul principal în noul serial „Sandokan”, ale cărui filmări ar trebui să înceapă curând, actorul turc nu doar că și-a găsit acolo iubită, o italiancă focoasă și celebră – vorbim de Diletta Leotta, dar s-a apucat și de afaceri.

Zilele trecute, protagonistul din serialele „Vis de iubire” și mai recentul „Dr. Greșeală” și-a luat fanii prin surprindere și a făcut public faptul că își lansează parfumul propriu, „Can Yaman Mania”.

Can Yaman Mania, parfumul pasiunii e aici”, sună anunțul de pe contul oficial de Instagram făcut de turcul de 31 de ani, care are 8,5 milioane de fani (și mai ales fane) doar pe platforma respectivă!

Ce știm despre parfum?

Mai multe informații despre parfum vin de pe site-ul special lansat cu această ocazie, www.canyaman.it (care are și versiune în engleză) și unde „Can Yaman Mania” poate fi pre-comandat, lansarea oficială fiind, după toate aparențele, 15 septembrie.

Până una-alta, doar fanii din Italia pot comanda parfumul, care este unisex și miroase a căpșuni, cacao și whiskey, dacă e să ne luăm după poetica prezentare de pe site-ul oficial:

O idee intensă, eluzivă, proaspătă

O privire scurtă, profundă, senzuală

Un gând hotărât, intens și dulce precum o căpșună

O senzație fascinantă, caldă și excitantă precum cacaua

O emoție năvalnică, pasională și persistentă ca whiskey-ul

O călătorie spre Dragostea la prima vedere, infinită și unică precum Can Yaman Mania”.

Foarte interesați de toate mișcările lui Can Yaman, cei din presa turcă au aflat și că parfumul costă 84 de euro fără transport (iar cei care cumpără două sticle au transportul gratuit, informația este luată tot de pe site-ul oficial).

Pentru numeroșii fani ai actorului turc din afara Italiei, site-ul promite „pentru moment e disponibil doar în Italia, dar Iubirea nu are granițe: va sosi curând peste tot”.

Câteva critici și semne de întrebare

Serial italian, reclame italiene, iubită italiancă, parfum italian” n-au rezistat să nu comenteze tabloidele turcești situația lui Can Yaman, căruia acum câteva luni îi reproșau inclusiv că prea scrie în italiană și deloc turcă pe Instagram. Tot tabloidele atrag atenția asupra anunțului inițial despre „Can Yaman Mania” făcut de actor: acesta mulțumește celor de la Dolce&Gabbana pentru colaborare.

Deși inițial s-a vorbit că ar putea fi un parfum cu numele lui Can Yaman lansat de celebra casă de modă italiană, între timp varianta aceasta pare puțin probabilă (nu l-ar fi lansat separat).

Și mai există un zvon, conform căruia pentru reclama parfumului „Mania”, actorul turc o va avea alături pe Özge Gürel, colega lui din serialele „Dulce-amărui” și „Dr. Greșeală”, care este și ea foarte populară în Italia, încă de pe vremea când era protagonista serialului „Sezonul cireșelor”, altă comedie romantică cu mare trecere la italieni.

Dacă parfumul „Mania” va fi un succes al omului de afaceri Can Yaman, rămâne de văzut, căci cel puțin momentan, unii fani au criticat perioada mare dintre precomandă și expediere (comanzi acum, plătești, dar parfumul sosește din 15 septembrie). Dar există și altă problemă, semnalată tot de fani: fiind vorba de un parfum disponibil doar online, doar din 15 septembrie, cei care îl comandă acum nu au de unde ști cum miroase!

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton