Homepage  / Vedete străine

Can Yaman a semnat cu Disney Plus. Care sunt primele detalii despre proiect

Can Yaman a semnat cu Disney Plus. Care sunt primele detalii despre proiect
6

de Ruxandra Dinca,

Can Yaman, actorul și sex-simbolul turc mutat de un an în Italia, mai bifează un succes în carieră. Tocmai a semnat să apară într-un serial nou pentru Disney Plus, în Turcia.

Lui Can Yaman nu-i merge bine în dragoste – anul trecut, relația cu superba italiancă Diletta Leotta s-a terminat prost – dar actorul turc compensează pe plan profesional. 

În ultimul an, de când s-a mutat în Italia, actorul pe care l-am văzut în „Vis de iubire”, „Dulce-amărui” sau „Dl Greșeală” a făcut de toate: a lansat un parfum, a lansat o carte, s-a implicat în proiecte caritabile, a filmat pentru primul său serial în limba italiană.

Este vorba de serialul polițist „Viola Come Il Mare”, în care Can Yaman interpretează rolul unui polițist și în care joacă alături de Francesca Chillemi (deja au apărut zvonuri cum protagoniștii ar fi avut o aventură). 

Can Yaman a terminat filmările pentru „Viola Come Il Mare” în decembrie și le-a arătat deja fanilor (ok, fanelor) prima imagine cu personajul său. Serialul ar urma să fie lansat la postul Canale 5 luna viitoare:

Can Yaman va filma un serial pentru Disney Plus

Informația nu a fost confirmată oficial, dar apare în toată presa din Turcia: Can Yaman a semnat cu Disney Plus pentru a fi protagonistul unui serial nou, original, care va fi realizat de cunoscuta companie de producție Ay Yapim. 

E vorba de un serial istoric, care va ecraniza, potrivit unor surse, romanul „Turcul”, al scriitorului Orhan Yeniaras.

În poveste, la sfârșitul secolului al XVII-lea, un turc salvat de niște țărani undeva într-un sat din nordul Italiei îi ajută apoi să se organizeze și să se revolte împotriva nobililor asupritori. 

Detaliile despre noul serial sunt încă foarte puține, dar e vorba de o producție ce va fi lansată pe Disney Plus anul acesta. În acest moment, nu se știe când anume va filma Can Yaman pentru noul serial.

Potrivit celor mai recente informații, la începutul verii Can va începe în sfârșit filmările pentru serialul „Sandokan”, unde are rolul principal. Remake-ul celebrei serii de filme clasice este de altfel motivul pentru care turcul s-a mutat în Italia la începutul anului trecut, însă, din cauza a diverse probleme din culise, proiectul a tot fost amânat. Ca serialul de la Disney Plus să fie gata la lansarea platformei în Turcia, vara aceasta, ar înseamna ca actorul Can Yaman să filmeze noul proiect înainte de „Sandokan”, ceea ce, momentan, pare totuși puțin probabil.

Disney Plus se va lansa în Turcia vara aceasta

Puternica platformă de streaming Disney Plus, pe care o așteptăm în 2022 și noi, în România, se va lansa în Turcia la mijlocul anului, scrie presa turcă. Cum, pe plan local, Disney Plus are mult de recuperat față de Netflix Turcia, care a lansat și lansează o mulțime de proiecte originale cu actori celebri, Disney Plus a pornit anul la turație maximă.

Astfel, platforma are în dezvoltare numeroase proiecte, plus că negociază cu multe nume sonore din Turcia.

Printre proiectele de la Disney Plus se numără serialul „Kaçış”, ale cărui filmări au început în noiembrie și care îi are ca protagoniști pe Engin Akyürek („Fiica ambasadorului”) și Irem Helvacıoğlu („Lacrimi la Marea Neagră”). E vorba de o poveste de dragoste între doi corespondenți de război.

De asemenea, proiectul lui Aras Bulut İynemli („Legea familiei”), în care acesta va fi Mustafa Kemal Atatürk, fostul președinte și întemeietorul Turciei moderne, va fi disponibil la Disney Plus și va fi serial, nu film. 

Disney Plus negociază de asemenea și cu actori precum Halit Ergenc („Suleyman Magnificul”), dar și Hande Erçel și Kerem Bürsin („Dragostea plutește în aer”).

can-yaman-2022-263144327_294109849297189_3437333791659389325_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton