Homepage  / Vedete străine

Can Yaman a terminat filmările pentru „El Turco”, primul său serial pentru Disney Plus. Ce face acum

Can Yaman a terminat filmările pentru „El Turco”, primul său serial pentru Disney Plus. Ce face acum
7

de Anda Dincă,

Can Yaman nu duce lipsă de proiecte după ce a devenit celebru în toată lumea datorită serialului “Vis de iubire”. Actorul în vârstă de 33 de ani a încheiat zilele trecute filmările la primul sezon al serialului “El Turco”, care va avea premiera anul acesta pe platforma de streaming online Disney Plus.

Cele 6 episoade ale primului sezon au fost filmate timp de 6 luni la Budapesta, iar distribuția este una internațională. Astfel, alături de Can apar actori de nationalități diferite precum, Greta Ferro (Italia), Kieran O’Reilly (Irlanda), Magnus Samuelsson (Suedia), Will Kemp (Anglia), Slavko Sobin (Croația), David Nykl (Anglia), Nigel Pilkington (Anglia), Sai Bennett (Anglia), Madalena Aragão (Portugalia), Uğur Yıldıran (Turcia) și Armağan Oğuz (Turcia).

Serialul a fost realizat de compania Ay Yapim (“Dragoste infinită”), iar de regie s-a ocupat Uluç Bayraktar, cel care și-a pus amprenta asupra serialelor “Trandafirul negru”, “Intrusul”, „Alegerea”, dar și asupra filmului “10 zile ale omului bun” (“İyi Adamın 10 Günü”/ “10 Days of a Good Man”), lansat recent la Netflix.

“El Turco” prezintă povestea lui Balaban Aga (Can Yaman), un soldat din armata ienicerilor, care, după bătălia de la Viena din 1683, s-a stabilit la Moena, în nordul Italiei, unde a fost poreclit de către localnici El Turco. Serialul „El Turco” este adaptarea unui roman istoric, despre soarta unui soldat turc din secolul al 17-lea, care e salvat de la moarte de niște săteni italieni și apoi îi ajută să se revolte împotriva asupritorilor locali. 

În prezent, Can Yaman continuă să-și promoveze propriul brand de parfum și este implicat în diferite campanii umanitare, multe dintre ele vizând victimele cutremurelor din Turcia. Caristmaticul actor nu va sta însă prea mult departe de platourile de filmare după “El Turco”, căci va începe filmările la sezonul doi al serialului italian “Culorile legii” (“Viola come il mare”).

Cel mai probabil, la vară, el va începe în sfârșit lucrul și la producția de epocă “Sandokan”, amânată din cauza pandemiei. “Sandokan” este remake-ul mini-seriei de succes din 1976, „Sandokan, tigrul Malaeziei”, cu indianul Kabir Bedi în rolul principal, care a avut la bază romanele lui Emilio Salgari.

Can Yaman poate fi văzut la AXN

Fanele lui Can vor putea să-și vadă actorul preferat începând cu 7 martie, de la ora 21.00, la postul AXN. Serialul “Culorile legii” (“Viola come il mare”), în care actorul vorbește doar în limba italiană va putea fi urmărit și în România.

În această producție, lansată în țara de origine anul trecut, Can face pereche cu Francesca Chillemi, una dintre cele mai frumoase actrițe ale momentului din Italia. Serialul – un thriller polițisit cu accente comice – are la bază cartea “Conosci l’estate?”, scrisă de Simona Tanzini, și spune povestea Violei (Francesca Chillemi), o jurnalistă care investighează moartea unei tinere de familie bună, originară din Palermo, cu ajutorul polițistului Zelig (Can Yaman). 

Mondadori Lifestyle Collection – September 16, 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton