Homepage  / Vedete / Vedete străine

Can Yaman a terminat stagiul militar. Cum a arătat actorul în armată!

Can Yaman a terminat stagiul militar. Cum a arătat actorul în armată!

de Redactia Tvmania

Protagonistul serialului „Vis de iubire”, început la Happy Channel pe 22 ianuarie, a terminat stagiul militar efectuat timp de 3 săptămâni în Izmir.

Pentru efectuarea acestui stagiu, obligatoriu în Turcia, Can a renunţat la look-ul pe care l-a avut în „Vis de iubire” (cu barbă şi plete), care i-a adus atât admiratoare, cât şi campanii publicitare. Odată terminată această etapă, Can va putea să-şi reia proiectele profesionale. Înainte de sărbători, el era în discuţii pentru a începe filmările la un nou serial turcesc, dar şi pentru a participa la show-ul „Survivor” din Italia. Nu doar Can a efectuat stagiul militar perioada aceasta, ci şi un alt actor turc cunoscut, Çagatay Ulusoy („Yaman”, „Intrusul”, „The Protector”). 

Unul dintre cele mai de succes seriale turceşti din ultimul an, „Vis de iubire” („Erkenci Kuş”), a ajuns şi la noi luna aceasta, la Happy Channel. Protagoniştii – Can Yaman (pe care îl vedeţi şi la Pro Gold în „Parola: Te iubesc”) şi Demet Özdemir („Camera 309”) – îi joacă pe Can şi Sanem. El este partonul unei agenţii de publicitate, care ţine la principiile sale de viaţă şi mai ales la onestitatea celor din jur. Ea este noua sa angajată, o fată isteaţă, care e omul bun la toate în agenţie şi care cu timpul îşi arată calităţile de copywriter. Can şi Sanem se îndrăgostesc la prima vedere, însă relaţia lor este pusă la încercare de minciunile lui Sanem şi de intrigile celor din jur. Jocul de-a şoarecele şi pisica dintre cei doi şi câteva personaje spumoase vor stârni însă râsul celor de acasă. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton